BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Openbaar Bestuur 2020/2021

Een Bachelor of Arts (BA) diploma is een undergraduate programma met cursussen gepland om elkaar aan te vullen in de student gekozen wetenschappelijk vakgebied. De meeste BA graden zijn in de vrije kunsten onderwerpen, maar men kan een BA in een aantal zaken, wetenschap, en de wet onderwerpen te krijgen. Vaak wordt een BA kandidaat verplicht om een ​​scriptie of sluitstuk project te voltooien op het hoogtepunt van zijn of haar opleiding.

Wat is een BA in Public Management? Het is een educatief programma dat zich richt op de rol van de openbare orde in het kader van organisaties in de publieke sector. Essentiële aspecten van de openbare orde en het management van hen zijn in de kern van de grote, samen met algemeen management en organisatorische administratie onderwerpen. Cursussen kunnen gouvernementele openbare dienstverlening, management principes, de beleidsvorming en recht en politiek studeren in voorbereiding op een overheidsdienst carrière.

De studie van het openbaar bestuur kan nuttig zijn bij de verdere ontwikkeling van een student schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Managementvaardigheden geleerd kan worden gebruikt in een breed scala van terreinen.

De kosten van een BA in Public Management kan variëren als gevolg van kleine verschillen in onderwijsinstellingen. De geografische instelling van het programma kan ook invloed op de totale mate kosten. Het is het beste contact opnemen met een school om te vragen over de huidige kosten en de beurs kansen.

Carrière verkregen of versterkt door het verdienen van een BA in Public Management omvatten een scala van publieke organisaties, zoals lokale, regionale en nationale overheid en non-profit organisaties. Organisatorische gebieden zijn financiële administratie, human resource management, planning en de openbare orde. Vooruitgang in deze gebieden is een mogelijkheid om na het opdoen van ervaring in het veld. Deze graad kan ook gedegen voorbereiding voor voortgezet onderwijs in de advocatuur zijn.

Begint op de weg naar uw BA in Public Management vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Openbaar Bestuur Filter

BA / BA Hons in Public Management and Governance

University of Johannesburg
BA
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Met een BA in Public Management en Governance kun je een carrière hebben als Public Managers in overheidsdepartementen, provinciale afdelingen en gemeenten, openbare, particul ...

Lees meer