BACHELORSTUDIES

BA Opleidingen in Organisatorisch Leiderschap 2020/2021

Veel mensen zijn op zoek naar manieren om zich te onderscheiden boven de concurrentie. Een bachelor's degree is een geweldige manier om dat te doen. Deze vier jaar graad geeft individuen geavanceerde kennis in hun geselecteerde veld. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de vrije kunsten, kan een Bachelor of Arts (BA) zijn het overwegen waard.

Sommige mensen zullen zich afvragen, wat is een BA in Organizational Leadership? Het is een opleiding die mensen hoe te ontwikkelen en lood organisatorische plannen die helpen om de productiviteit te verbeteren leert. Studenten leren organisatiegedrag theorieën en effectief leiderschap vaardigheden. Er is ook een sterke sociale psychologie component om studenten te helpen leren hoe te werken met verschillende soorten van individuen. Na het invullen van dit programma afgestudeerden moeten in staat zijn om verschillende soorten groepen vergemakkelijken en leiderschap die de productiviteit sporen.

Het maakt niet uit welke baan een individu nastreeft, leiderschapskwaliteiten van pas komen.Deze opleiding voorziet personen met dergelijke vaardigheden, evenals scherp analytisch, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Dergelijke vaardigheden kunnen worden toegepast op een verscheidenheid aan taken, die kunnen helpen individuen opvallen aan de werkgevers.

Er is geen universele kosten van het programma; bepaalde factoren van invloed op de prijs. De gemiddelde kosten van deelname, de geografische locatie van de school, en of je studie op de campus of online alle wegen op de kosten.

Een BA in Organizational Leadership bereidt individuen voor een aantal verschillende interpersoonlijke, relatie-gerichte carrière. Met de sterke leiding focus van deze opleiding, veel mensen kiezen voor een soort van managementfunctie voort te zetten, zij het in het algemeen of meer gefocust. Bijvoorbeeld, kunnen sommige kiezen om toezicht medewerkers, terwijl anderen kunnen zich richten op het beheer van conflicten of het ontwikkelen van motiverende strategieën.Welke avenue deze personen te kiezen, kunnen ze dat doen in vrijwel elke sector, waaronder de overheid, non-profit, dienstverlenende bedrijven of communicatie, onder andere.

Als je een passie voor anderen samen te brengen voor de verwezenlijking van een gemeenschappelijk doel, kan een BA in Organizational Leadership geschikt voor u. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

1 Resultaten in Organisatorisch Leiderschap Filter

ORGANISATORISCH LEIDERSCHAP BA

Xavier University Online
BA
sep 2021
Engels

Ontwikkel uw leiderschapsvaardigheden met een Bachelor of Arts in Organisational Leadership. Deze opleiding is bedoeld voor volwassen studenten die zich willen voorbereiden op ...

Lees meer