close

Filters

Resultaten weergeven

BA Opleidingen in Paardenstudies 2021

Een Bachelor of Arts graad kan tussen de drie tot vier jaar duren om geld te verdienen. Het kan leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden die alleen beschikbaar zijn voor personen met een vier-jarige opleiding zijn. Wat is een BA in Equine Studies? Deze opleiding richt zich op de studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken met en trainen van paarden. Cursussen in… Meer informatie

Een Bachelor of Arts graad kan tussen de drie tot vier jaar duren om geld te verdienen. Het kan leiden tot ongelooflijke professionele mogelijkheden die alleen beschikbaar zijn voor personen met een vier-jarige opleiding zijn.

Wat is een BA in Equine Studies? Deze opleiding richt zich op de studenten met de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken met en trainen van paarden. Cursussen in dit programma zijn onder andere onderwerpen zoals paarden voeding, therapeutisch paardrijden, trainingstechnieken, paarden disease management, en paarden faciliteiten ontwerp, evenals cursussen die zich richten op de fysiologie en biologie van paarden. Na het afstuderen, studenten bereid zijn te stallen, ras paarden, of direct paarden therapie programma's te beheren.

Door het verdienen van een bachelor's degree, studenten te verbeteren vele vaardigheden die in elk beroep nodig zijn, zoals communicatie, organisatie, leiderschap, en kritisch denken. Deze vaardigheden kunnen helpen afgestudeerden om snel te gaan in hun professionele carrière.

Veel scholen bieden programma's die het mogelijk maken de studenten om lessen te nemen part-time of online, en ze kunnen ook hebben cursussen speciaal ontworpen voor internationale studenten. Echter, omdat iedere school en academische programma is anders, de studenten moeten potentiële scholen grondig onderzoek om uit te vinden de huidige collegegeld tarieven en vergoedingen.

Studenten die afstuderen met een Bachelor of Arts in Equine Studies kunt ervoor kiezen om te werken als stud fokkers, paard trainers, stabiele managers, directeuren voor paarden therapie of paarden rehabilitatieprogramma's, of educatieve bestuurders voor paarden scholen. Ze kunnen er ook voor kiezen om paardrijden te leren, lopen een paard toeristische sector, of ga terug naar school om een ​​master's degree verdienen of werken in de richting steeds een paard dierenarts.

Als je houdt van het werken met paarden en wil graag een carrière van te maken, dan kan dit de educatieve programma voor jou.Om meteen aan de slag, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Hartpury University
Gloucester, Verenigd Koninkrijk

brutoproduktie De Britse paard industrie is de moeite waard ongeveer £ 4 miljard per jaar, trekt ongeveer 4,3 miljoen ruiters, en die direct of indirect in dienst tot een kwar ... +

brutoproduktie De Britse paard industrie is de moeite waard ongeveer £ 4 miljard per jaar, trekt ongeveer 4,3 miljoen ruiters, en die direct of indirect in dienst tot een kwart miljoen mensen. -
BA
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
aug 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op