BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Park- en Recreatiemanagement in Azië 2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Parken en recreatie management is een geavanceerde studie van de tools en middelen die nodig zijn om een ​​park efficiënt uit te voeren. Studenten kunnen leren hoe ze gemeenschappen opleiden, buitenactiviteiten leiden, recreatieplaatsen plannen en parkreserves beschermen.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

BA Programma in Park- en Recreatiemanagement in Azië

1 Resultaten in Park- en Recreatiemanagement, Azië Filter

Bachelor of Arts (Hons) in Lichamelijke Opvoeding en Recreatie Management

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Fysiek actief zijn is een integraal en belangrijk onderdeel van gezond leven. Met het toenemende bewustzijn en de behoefte aan kwaliteit en een actieve levensstijl, is het aan ...

Lees meer