$close

Filters

Resultaten weergeven

BA's in Plattelandsontwikkeling 2022

Een Bachelor of Arts (BA) is een mate die als een undergraduate student wordt nagestreefd. Programma's kunnen drie tot vijf jaar in beslag nemen, en na het afstuderen veel studenten bereid zijn om een ​​carrière in hun vakgebied te vinden. Wat is een BA in plattelandsontwikkeling? Dit is een programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van landelijke ruimtes en gem… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) is een mate die als een undergraduate student wordt nagestreefd. Programma's kunnen drie tot vijf jaar in beslag nemen, en na het afstuderen veel studenten bereid zijn om een ​​carrière in hun vakgebied te vinden.

Wat is een BA in plattelandsontwikkeling? Dit is een programma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het vormgeven van landelijke ruimtes en gemeenschappen. Studies kunnen leren hoe de economische activiteiten te diversifiëren naar omwonenden ten goede komen, en te begrijpen hoe een aantal factoren de kwaliteit van leven kan beïnvloeden op het platteland. Programma's variëren, maar studenten kunnen leren hoe ze beleidsdocumenten formuleren bereiden ontwikkelingsstrategieën, adviseren rurale ondernemers, ondersteuning van de lokale ontwikkeling, en netwerken met lobbyisten.

Studenten die afstuderen met een diploma in de plattelandsontwikkeling voordeel van het hebben van de instrumenten om te helpen de ontwikkeling van gebieden in alle delen van de wereld.Toen goed gedaan, plattelandsontwikkeling werk biedt een hoge mate van tevredenheid met het werk, de resultaten kan betekenen verbeterde economieën van de plattelandsgebieden, die op zijn beurt helpt andere gemeenschappen ook.

De kosten in verband met het verdienen van een bachelor's degree kan variëren, afhankelijk van waar de studenten naar school. De school locatie en de lengte van de opleiding kan nogal verschillen van de ene plaats naar de andere. Het beste is om in contact te komen met de scholen rechtstreeks uit te vinden wat is financieel te verwachten.

Een graad in plattelandsontwikkeling kan leiden tot een aantal carrièremogelijkheden. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​landelijke analist, die bestaat uit het in kaart brengen mogelijkheden zaken, huisvesting en gezondheidszorg een gebied zijn. Een consultant positie zou bestaan ​​uit de behandeling van moeilijke ontwikkelingsprocessen, en een afgestudeerde kan ervoor kiezen om een ​​adviseur die ontwikkelingsprojecten regisseert zijn.Voor degenen die willen werken op het maken van veranderingen in de landelijke gemeenschappen, werkt als beleidsmedewerker op lokaal of nationaal niveau is een goede carrière-optie.

Aan de slag met je opleiding snel. Met behulp van onze online database zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University Centre of Rural Welfare
Perico Negro, Colombia

Beschouw de mens als een mijn die rijk is aan onschatbare edelstenen. Alleen onderwijs kan ervoor zorgen dat u uw schatten onthult. "In wat zijn eerste onderwijsinnovatie vorm ... +

Beschouw de mens als een mijn die rijk is aan onschatbare edelstenen. Alleen onderwijs kan ervoor zorgen dat u uw schatten onthult. "In wat zijn eerste onderwijsinnovatie vormt, op hoger niveau, heeft het Universitair Centrum de mogelijkheid om zijn doelstellingen in praktijk te brengen. De fundamentele taak van de graad in plattelandsonderwijs is het opleiden van mensen die met kwaliteit en toewijding kunnen reageren op uitgebreide onderwijsbehoeften van plattelandsbevolking In deze context wordt de plattelandsopvoeder gedefinieerd als de leraar, de vriend, de innovator, het actieve lid van de gemeenschap en de katalysator voor veel van de processen van het plattelandsleven. -
BA
Spanish (Colombia)
Campus