84 BA Opleidingen in Polen for 2024

BA Opleidingen in Polen for 2024Filter
    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze BA-cursus onderzoekt de vele manieren waarop de cameraman deelneemt aan het samenwerkingsproces van het vertalen van scenario's naar zinvolle en stimulerende films. We werken in pre-productie, zowel op set als op kleurcorrectie, omdat we geloven dat we de cameraman bij alle stadia van het filmproces betrekken. Oefeningen, workshops en masterclasses met een van de meest bekende namen van Poolse cinematografie. Kritische en analytische studie van de geschiedenis en ontwikkeling van cinematografie geeft onze studenten een solide basis in de kunst en het vak van hun toekomstige carrière. Het doel is om de technische kennis en vaardigheden van de studenten te verbeteren en uit te breiden met behulp van alle bovengenoemde methoden voor het vastleggen van afbeeldingen. Afgestudeerden in de cinematografie die hun studie in Polen afronden, zijn erg gewild in Europa en het Noord-Amerikaanse continent, en worden ingehuurd voor commercials, video's en grootschalige producties.

    • Kraków, Polen

    Full time, Deeltijd

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het programma is gericht op het verspreiden van kennis van de basisprincipes van boekhouding en de internationale, bestuurlijke en financiële aspecten ervan. Op het gebied van financiën omvat het programma gebieden als bedrijfsfinanciering, bedrijfsfinancieringsbeheer, openbare financiën, internationale financiën, financiële markten, financiële analyse, wereldwijd bankieren, verwerving van EU-financiering.

    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels, Pools

    Het voltooien van deze specialisatie bereidt je voor op het werken op het gebied van het bouwen van PR-communicatiestrategieën en beeldvorming, evenals het aangaan van positieve relaties met de sociale en zakelijke omgeving tijdens samenwerking in campagnebeheer en samenwerking met de media.

    • Gdańsk, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studies op het gebied van lichamelijke opvoeding richten zich op zaken die verband houden met de menselijke motoriek. Studenten leren de interdisciplinaire benadering van vraagstukken op het gebied van fysieke cultuur en de specificiteit van individuele sportdisciplines; bovendien leren ze een breed scala aan oefeningen en methodologische vaardigheden.

    • Kraków, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het eerste cyclusprogramma (het equivalent van een BA-programma) in Europese Studies geeft studenten kernkennis van de Europese politiek, cultuur en samenleving, terwijl de nadruk wordt gelegd op de rol van Europa in een breder mondiaal kader. Sleutelbegrippen als cultuur, identiteit, diversiteit, democratische processen, Europeanisering en mondialisering worden op interdisciplinaire wijze besproken.

    • Lublin, Polen

    Full time, Deeltijd

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Bachelor's degree afgestudeerden van Toerisme en Hospitality Management hebben kennis van natuur, sociale, economische en organisatie-juridische gebieden en praktische vaardigheden die hen in staat stellen om zakelijke activiteiten in toerisme, recreatie en hotelwezen te leiden.

    • Kraków, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Wrocław, Polen

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Undergraduate studies in management bereiden de studenten voor op toekomstig werk als management / organisatiespecialisten, middle-level managers, om hun eigen kleine ondernemingen te ontwikkelen, of voor postdoctorale studies. De afgestudeerden ontwikkelen hun theoretische en praktische kennis op het gebied van management en aanverwante wetenschappen, met betrekking tot kwesties, regels en problemen in verband met het functioneren van organisaties zoals ondernemingen, openbare instellingen en bestuursstructuren. De afgestudeerden zijn klaar om cruciale rollen te vervullen in projectmanagement binnen commerciële of administratieve organisaties. Bovendien zullen de afgestudeerden in staat zijn om effectief te communiceren en te onderhandelen en in teams te werken.

    • Lublin, Polen

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De BA in Biotechnology is ontworpen om afgestudeerden te produceren die voldoen aan de behoeften van werkgevers en in staat zijn ten volle te profiteren van de snel veranderende en groeiende arena van biotechnologie en handel.

    • Kraków, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een 3-jarig BA-programma dat in het Engels wordt gegeven, biedt je een geweldige kans om uitstekende academische ervaring op te doen aan een van de beste Poolse universiteiten, vermenigvuldigd met praktische kennis en een innovatieve benadering van onderwijs.

    • Warsaw, Polen

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het ministerie van New Media Art werd gelanceerd in 2004. Eerst als BA, nu, voor drie jaar, hebben we ook gehad MA-niveau studies. Het programma, uniek in Polen, consolideert Poolse kunst tradities en nieuwe technologieën. Studenten zijn bezig met interdisciplinaire en transdisciplinaire exploratie in de digitale kunsten. Het curriculum stelt studenten in staat om innovatieve benaderingen van de hedendaagse theorie en praktijk te onderzoeken, en bevordert zowel individueel onderzoek en samenwerking op hoog niveau. Lopend onderzoek gebieden in het departement, onder meer nieuwe vormen van visuele communicatie met behulp van sensing en fysieke interfaces, experimentele games, augmented reality, motion graphics, hybride architectonische / media-omgevingen, digitaal gelede beeldhouwkunst en responsieve omgevingen.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Veiligheidsstudies biedt een diepgaande blik op het probleem van de veiligheid, aandacht voor de niet-militaire aspecten, zoals die in verband met de sociale, politieke, economische, informatieve en de milieusector. Veiligheidsstudies analyseert veiligheidsproblemen op lokaal, nationaal en transnationaal niveau door het prisma van internationalisering, en met de nadruk op de menselijke veiligheid, beveiliging en veiligheid management, strategieën die gericht zijn op het voorkomen en bestrijden van bedreigingen. Het unieke van de studies ligt in de combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Een rijke stageprogramma die een deel van de Veiligheidsraad Studies programma geeft studenten de mogelijkheid om theorie te combineren met hun eerste werkervaring. Als gevolg daarvan, afgestudeerden worden professionals in staat om efficiënte reacties op verschillende veiligheidsproblemen en betrekken bij de besluitvorming binnen de veiligheidssector.

    • Częstochowa, Polen

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    BA-programma's bieden studenten met kennis van Business Administration en Economics. Het diploma wordt uitgereikt op basis van de kern en gespecialiseerde cursussen.

    • Łódź, Polen

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De veelzijdige aard van architecturale creativiteit, die alles bestrijkt van stedenbouwkundige planning tot het ontwerp van gebouwen, interieurs, tentoonstellingen en beurzen, evenals het ontwerp van meubels en sociale ruimte, vertegenwoordigt de essentie van architectuur, dat wil zeggen de organisatie en ontwikkeling van maatschappelijk bruikbare ruimte. Het structurele coherente geheel, dat zowel de innerlijke als de uiterlijke vorm omvat – net als negatief en positief – definieert zijn waarde als een complex werk, dat onlosmakelijk verbonden is met de ontwikkeling van beschavingen en culturen. Na deze verbanden te hebben geïdentificeerd, was de Academy of Film Art and Design de eerste in Polen die een didactisch proces vormgaf dat alle verschillende vormen van architecturale creativiteit gelijk behandelt bij het voorbereiden van studenten op het beroep van architect. Uitgebreide kennis op het gebied van geesteswetenschappen, technologie en cultuur, toegepast in ruimtelijke organisatie en ontwerp, garandeert zowel een goed interdisciplinair als specialistisch onderwijs van de afzonderlijke afdelingen. Computer- en multimediatechnieken die worden gebruikt bij de uitvoering van ontwerpoefeningen zorgen voor een opleiding die voldoet aan de huidige professionele ontwerpnormen. De topprijzen behaald in prestigieuze competities en de professionele prestaties van onze studenten en afgestudeerden tonen de effectiviteit van het aangenomen didactische programma.

    • Poznań, Polen

    Op de campus

    Pools

    De mens, zijn mentale processen en relaties met de wereld staan centraal in het belang van de psychologie. Het doel van deze wetenschappelijke discipline is het verklaren, definiëren, voorspellen, beheersen van gedrag en mentale processen en het verhogen van de kwaliteit van het menselijk leven.