BACHELORSTUDIES

Deeltijd Undergraduate Studies (BA) in Professionele Communicatie 2020

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Degenen die willen hun spreken verbeteren, luisteren, lezen, of schrijfvaardigheid kunnen wensen om professionele communicatie te bestuderen. Dit veld is gewijd aan het verbeteren van de transmissie en distributie van informatie binnen de professionele contexten en plaatsen van het werk.

Deeltijd BA in Professionele Communicatie

3 Resultaten in Professionele Communicatie Filter

Media- en communicatieontwerp (BA)

Macromedia University of Applied Sciences
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 aug 2020
Engels
Campus

Studie van een Bachelor of Arts in media- en communicatieontwerp. Dit Design BA-programma wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campus in Berlijn, Duitsland.

Lees meer

Bachelor of Arts in professionele communicatie

Royal Roads University
BA
24 mrt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
12 maanden
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het BA in Professional Communication-programma onderzoekt taal, media, cultuur en technologie. Het programma balanceert het beste van academisch onderwijs, professionele ervar ...

Lees meer

BA (Hons) public relations en communicatie

University of Greenwich
BA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Studeren public relations (PR) in Londen is ideaal omdat Londen is in het hart van de wereldwijde PR en communicatie-industrie. Senior beoefenaars van beursgenoteerde ondernem ...

Lees meer