close

Filters

Resultaten weergeven

BA Opleidingen in Publishing 2020/2021

Een Bachelor of Arts (BA) wordt toegekend aan personen die een kunst-gerelateerde vakgebied onder de knie hebt. Deze academische graad is nodig om door te gaan naar een meester 's of graduate programma. Studenten kunnen meestal completeren dit diploma binnen drie tot vijf jaar, afhankelijk van het gebied van studie en de intensiteit van de studielast. Wat is een BA in Publishing? Dit progra… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) wordt toegekend aan personen die een kunst-gerelateerde vakgebied onder de knie hebt. Deze academische graad is nodig om door te gaan naar een meester 's of graduate programma. Studenten kunnen meestal completeren dit diploma binnen drie tot vijf jaar, afhankelijk van het gebied van studie en de intensiteit van de studielast.

Wat is een BA in Publishing? Dit programma richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig is om te slagen in de uitgeverswereld. De mate biedt een inzicht in de aspecten van tijdschrift en het uitgeven van boeken in zowel digitale en gedrukte formaten. De nadruk wordt gelegd op het bewerken, kritische analyse, censuur, ethiek, proeflezen, auteursrecht en plagiaat. Veel van de lessen te bestuderen verschillende vormen van toespraken, persberichten, humor en rapporten, web content, en feature-artikelen.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van een graad in de uitgeverij. Veel van de geleerde vaardigheden kan worden gebruikt op zowel professioneel als persoonlijk niveau.Studenten kunnen een grondige kennis van de uitgeverij industrie, alsmede een betere talenkennis, verbeterde communicatie van gedachten, en een verhoogde helderheid van meningsuiting te verwerven.

Veel instellingen bieden dit programma wereldwijd. De kosten zullen variëren van school tot school, afhankelijk van de mate eisen en de locatie van de instelling.

De uitgeverij industrie is zeer competitief, maar afgestudeerden van het programma kan zich vinden in de hoge vraag voor een verscheidenheid van posities. Zij kunnen werken als een manager, redacteur, schrijver, journalist of copywriter vinden. Ze kunnen ook hun taal vaardigheden toe te passen op het gebied van corporate schrijven en proeflezen, reclame, marketing, business bewerken en consulting. Posities kunnen beschikbaar in overheidsinstellingen, non-profit organisaties, in de openbare dienst, en in particuliere en openbare bedrijven.

De cursussen worden aangeboden zowel full-time en part-time voor meer flexibiliteit van de dienstregeling.Veel programma's zijn beschikbaar als distance learning modules voor studenten die op afstand wonen over de hele wereld. Voor meer informatie over dit programma te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Norwich University of the Arts
Norwich , Verenigd Koninkrijk

Onze door Creative Skillset geaccrediteerde BA (Hons) Design for Publishing-opleiding biedt u de vaardigheden om overtuigende, effectieve en prachtig vormgegeven print- en dig ... +

Onze door Creative Skillset geaccrediteerde BA (Hons) Design for Publishing-opleiding biedt u de vaardigheden om overtuigende, effectieve en prachtig vormgegeven print- en digitale producten te creëren met behulp van de tools voor typografie, beeld en oppervlaktebeeld, ondersteund door grondig onderzoek. -
BA
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op