BACHELORSTUDIES

BA Opleidingen in Publishing 2020/2021

Een Bachelor of Arts (BA) wordt toegekend aan personen die een kunst-gerelateerde vakgebied onder de knie hebt. Deze academische graad is nodig om door te gaan naar een meester 's of graduate programma. Studenten kunnen meestal completeren dit diploma binnen drie tot vijf jaar, afhankelijk van het gebied van studie en de intensiteit van de studielast.

Wat is een BA in Publishing? Dit programma richt zich op de vaardigheden en kennis die nodig is om te slagen in de uitgeverswereld. De mate biedt een inzicht in de aspecten van tijdschrift en het uitgeven van boeken in zowel digitale en gedrukte formaten. De nadruk wordt gelegd op het bewerken, kritische analyse, censuur, ethiek, proeflezen, auteursrecht en plagiaat. Veel van de lessen te bestuderen verschillende vormen van toespraken, persberichten, humor en rapporten, web content, en feature-artikelen.

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van een graad in de uitgeverij. Veel van de geleerde vaardigheden kan worden gebruikt op zowel professioneel als persoonlijk niveau.Studenten kunnen een grondige kennis van de uitgeverij industrie, alsmede een betere talenkennis, verbeterde communicatie van gedachten, en een verhoogde helderheid van meningsuiting te verwerven.

Veel instellingen bieden dit programma wereldwijd. De kosten zullen variƫren van school tot school, afhankelijk van de mate eisen en de locatie van de instelling.

De uitgeverij industrie is zeer competitief, maar afgestudeerden van het programma kan zich vinden in de hoge vraag voor een verscheidenheid van posities. Zij kunnen werken als een manager, redacteur, schrijver, journalist of copywriter vinden. Ze kunnen ook hun taal vaardigheden toe te passen op het gebied van corporate schrijven en proeflezen, reclame, marketing, business bewerken en consulting. Posities kunnen beschikbaar in overheidsinstellingen, non-profit organisaties, in de openbare dienst, en in particuliere en openbare bedrijven.

De cursussen worden aangeboden zowel full-time en part-time voor meer flexibiliteit van de dienstregeling.Veel programma's zijn beschikbaar als distance learning modules voor studenten die op afstand wonen over de hele wereld. Voor meer informatie over dit programma te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

1 Resultaten in Publishing Filter

BA (Hons) Ontwerp voor publicatie

Norwich University of the Arts
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Onze door Creative Skillset geaccrediteerde BA (Hons) Design for Publishing-opleiding biedt u de vaardigheden om overtuigende, effectieve en prachtig vormgegeven print- en dig ...

Lees meer