BACHELORSTUDIES

3 BA's in Retailmanagement 2020/2021

Studenten die willen hun opleiding na de middelbare school verder kan besluiten om te werken aan een BA of Bachelor of Arts graad. Deze graad duurt meestal drie tot vijf jaar in beslag en kan de carrièrekansen te vergroten en winstpotentieel van haar afgestudeerden.

Wat is een BA in Retail Management? Deze graad richt zich op business management vaardigheden als ze van toepassing op de detailhandel. Studenten kunnen leren over financiën, marketing, supply chain management, kwesties in human resources, merchandising en branding. Klassen kunnen ook leren studenten hoe ze een retail strategie te formuleren, evalueren van een mogelijke locatie, nemen nieuwe technologieën, zorgen voor effectieve klantenservice en aan te passen aan veranderende markten.

Studenten met een sterke interpersoonlijke vaardigheden en een stevige wiskundige achtergrond kan zeer succesvol op het gebied van retail management en de cursussen vullen zij kunnen bouwen op deze sterke punten.Daarnaast kan de financiële vaardigheden opgedaan gunstig in het beheer van zowel de professionele en persoonlijke financiën zijn.

Een zekere mate in de retail management kan winstpotentieel van een individu te verhogen zonder dat kost een fortuin. Collegegeld zal variëren afhankelijk van het gekozen programma en de instelling, en studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school om de details te leren.

Er zijn veel kansen op werk voor afgestudeerden in retail management. Zij kunnen kopers worden, het bijwonen van beurzen, voorraadbeheer en onderhandelen aankopen. Zij kunnen ook store managers, beheer van de werknemers, budgetten en de inventaris en de interactie met klanten als leveranciers. Hun werk kan richten op klanten en marketing of supply chain en financiering. Zij kunnen een specifiek aspect van de detailhandel te beheren voor een groot bedrijf of toezicht elk aspect voor een kleinere. Ze konden zelfs zelfstandigen geworden, het beheer van hun eigen winkels of keten van winkels.

Met programma's op universiteiten over de hele wereld, waaronder veel afstandsonderwijs kansen, het verdienen van een graad in de retail management is eenvoudiger en handiger dan ooit. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Retailmanagement Filter

BA (Hons) in Retail Marketing

University of Stirling
BA
<
Voltijds
<
36&nbsp;-&nbsp;48 maanden
Engels
Campus

Onze Retail Marketing-cursus biedt een solide basis voor de principes van de detailhandel, inclusief marketing voor winkelactiviteiten en consumentengedrag. U krijgt de kans o ...

Lees meer

Ba mode, luxe & retail management

EBC Hochschule - University of Applied Sciences
BA
<
Voltijds
<
6 semesters
Duits
Campus

Op zoek naar een springplank in te gaan op de internationale mode, luxe of retail? Ze hebben passie voor het vak en willen dat de ontwikkelingen en trends van de toekomst vorm ...

Lees meer

BA in Retail Marketing (Singapore)

University of Stirling
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

De Bachelor of Arts (Honours) cursus in Retail Marketing wordt ontwikkeld en uitgereikt door de University of Stirling , Schotland en wordt gegeven aan het Singapore Institute ...

Lees meer