BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor of Arts Programma's in Scenarioschrijven 2021 in Noord-Amerika

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Scenarioschrijven is een uitstekende opleiding voor studenten die willen hun creatieve vaardigheden te verbeteren en een carrière in de media. Dit veld gaat over het creëren van scripts voor veel verschillende mediavormen, waaronder films, advertenties en tv-shows.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Bachelor of Arts Deeltijd in Scenarioschrijven in Noord-Amerika

2 Resultaten in Scenarioschrijven, Noord-Amerika Filter

BFA film, verhaal ontwikkeling

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

21e eeuw media vereist sterke verhalen en creatieve ontwikkeling van de eerste schets tot schieten en post-productie.

Lees meer

Bachelor of Fine Arts (BFA) graad in de filmische en mediakunst

Compass College of Cinematic Arts
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
12&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Campus

Compass College of Cinematic Arts biedt een Bachelor of Fine Arts (BFA) diploma in Cinematic en Media Arts, een combinatie van een intensieve, toegepast onderzoek van de film ...

Lees meer