$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Schoenontwerp 2022

Veel mensen kiezen voor een bachelor's degree na de middelbare school afstuderen na te streven. Hoewel niet alle banen vereisen een geavanceerde graad, kan een Bachelor of Arts vaak iemand een breder scala aan kansen op werk. Dit kan helpen geef ze een voorsprong op de concurrentie bij het invoeren van de beroepsbevolking of op zoek naar een nieuwe carrière. Wat is een BA in Shoe Design? De… Meer informatie

Veel mensen kiezen voor een bachelor's degree na de middelbare school afstuderen na te streven. Hoewel niet alle banen vereisen een geavanceerde graad, kan een Bachelor of Arts vaak iemand een breder scala aan kansen op werk. Dit kan helpen geef ze een voorsprong op de concurrentie bij het invoeren van de beroepsbevolking of op zoek naar een nieuwe carrière.

Wat is een BA in Shoe Design? Deze belangrijke kunnen studenten het ambacht van de mode schoenmakerij bestuderen. Studenten leren van professionals uit de industrie over hoe te maken en de markt schoeisel. Ze leren zakelijke vaardigheden, communicatie en hands-on design technieken. Deze technieken kunnen onder meer patroon snijden en prototyping vaardigheden. Sommige programma's bieden ook on-the-job training, als onderdeel van een student cursussen. Dit helpt rust de student voor succes bij het afstuderen, als hij of zij zal blijvende banden met professionals uit de industrie hebben gemaakt.

Degenen die een schoen ontwerp mate streven leren waardevolle vaardigheden, zoals innovatie en creativiteit.Ze leren hoe je een project zien door naar voltooiing en worden geschoold in een bruikbare handel. Handelsprogramma's staat vaak studenten om te studeren in een kleinere setting, die vervolgens geeft ze meer contact met hun professoren doen dan sommige andere programma's.

Aankomende studenten moeten contact opnemen met de financiële afdeling behulp van een school ze geïnteresseerd zijn in, met het oog op de meest grondige informatie over prijzen te krijgen. Vaak zijn er beurzen en financiële programma's beschikbaar voor het verminderen van de kosten.

De meeste afgestudeerden van dit programma gaan om schoen ontwerpers worden als gevolg van de zeer gespecialiseerde aard. Na het afstuderen, veel werk als assistent ontwerpers naast de professionals uit de industrie. Zij kunnen dan werken vaak hun weg naar hoofdsom ontwerpers met een aanhoudende ervaring geworden. Sommige afgestudeerden blijven in de schoenenindustrie, maar zoals wegen als marketing of het kopen na te streven.

Bacheloropleidingen in schoenontwerp zijn zowel internationaal als lokaal worden aangeboden.Sommige schoenontwerp programma studenten in staat om part-time bij te wonen om hun drukke levensstijl past. Voor meer informatie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen 'afgestudeerden van keuze' te worden voor een snel veranderende wereldwijde modeontwerpindustrie, en om afgestudeerde ... +

Dit programma is bedoeld om studenten in staat te stellen 'afgestudeerden van keuze' te worden voor een snel veranderende wereldwijde modeontwerpindustrie, en om afgestudeerden uit te rusten om de wereld van het werk op een professioneel niveau te betreden, die zich intelligent en vakkundig kunnen bezighouden met opkomende problemen en kansen, met name op het vasteland van China. Het is ook bedoeld om de creatieve en praktische vaardigheden van studenten te ontwikkelen, en biedt een gedegen basis in de theoretische en technische aspecten van het onderwerp, waardoor ze meesters in het maken kunnen worden, gedreven door geïnformeerde conceptualisering. -
BA
Voltijds
2 - 4 jaren
Engels
Campus