close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Programma's in Sociologie in de Verenigde Louisville Verenigde Staten

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie. Sociologie programma's bieden een diepgaande blik op de functies en de organisatie van de samenleving. Onderwerpen zoals klasse, misda… Meer informatie

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Sociologie programma's bieden een diepgaande blik op de functies en de organisatie van de samenleving. Onderwerpen zoals klasse, misdaad, ras en geslacht, en cultuur zijn meestal bestudeerd tijdens een sociologie programma. Cursussen in de economie, geschiedenis en filosofie kan ook nodig zijn.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Louisville is de grootste stad van Kentucky State thuisbasis van meer dan een miljoen inwoners. De stad biedt tal van instellingen voor hoger onderwijs bieden een breed scala aan programma's.

Top Bachelor of Arts in Sociologie in de Verenigde Louisville in de Verenigde Staten

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
Simmons - College Of Kentucky
Louisville, Verenigde Staten

De Bachelor of Arts in Sociology is een vierjarige opleiding die is ontworpen om de vrije kunsten, een ethisch wereldbeeld en sociale wetenschappen te combineren.

De Bachelor of Arts in Sociology is een vierjarige opleiding die is ontworpen om de vrije kunsten, een ethisch wereldbeeld en sociale wetenschappen te combineren. -
BA
Engels
sep 2021
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op