close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Opleidingen in Sport- en bewegingspsychologie 2020

Een Bachelor of Arts is een undergraduate-diploma. Dit is vaak het eerste niveau op universitair niveau dat studenten nastreven. De duur van een BA-programma kan variëren van drie tot vijf jaar. Wat is een BA in sport- en bewegingspsychologie? Dit vakgebied bekijkt hoe psychologie van invloed kan zijn op sporten en bewegen. Studenten leren hoe ze deze kennis kunnen gebruiken om atleten te helpe… Meer informatie

Een Bachelor of Arts is een undergraduate-diploma. Dit is vaak het eerste niveau op universitair niveau dat studenten nastreven. De duur van een BA-programma kan variëren van drie tot vijf jaar.

Wat is een BA in sport- en bewegingspsychologie? Dit vakgebied bekijkt hoe psychologie van invloed kan zijn op sporten en bewegen. Studenten leren hoe ze deze kennis kunnen gebruiken om atleten te helpen ontwikkelen. Sommige programma's kunnen kijken naar het psychisch welbevinden dat wordt ondersteund door regelmatige lichaamsbeweging. De opdrachten kunnen casestudies, essays, mondelinge presentaties, onderzoeksprojecten en literatuuroverzichten omvatten. Cursussen in dit type programma kunnen essentiële vaardigheden in de toegepaste psychologie omvatten, basisprincipes van sport- en bewegingspsychologie, sport- en oefenpsychologie en ontwikkelingspsychologie.

Het vereiste onderwijs voor een BA geeft studenten een breed scala aan vaardigheden, waaronder motivatie en communicatieve vaardigheden. Afgestudeerden kunnen deze vaardigheden gebruiken om klanten aan te moedigen of technieken uit te leggen. Deelnemers kunnen ook hun vermogen om persoonlijk te zijn verbeteren, wat kan bijdragen aan het verbeteren van het professionele en persoonlijke leven.

De kosten van een BA kunnen afhankelijk zijn van de universiteit, de locatie van de school, het programma en de programmaduur. Sommige scholen hebben collegegolfschommelingen op basis van het jaar. De beste manier om een ​​schatting te krijgen, is door rechtstreeks contact op te nemen met een school.

Er zijn twee belangrijke loopbaantrajecten die studenten volgen na het behalen van een BA in Sport and Exercise Psychology-programma. Sommige studenten zetten hun opleiding voort om professionele psychologen te worden op gebieden als onderwijs-, beroeps-, klinische en gezondheidspsychologie. Anderen gebruiken deze achtergrond om de fitness- en fitnessbranche te betreden als personal trainers, sportpsychologen, managers van fitnesscentra, sporttherapeuten en sportbeheerders.

Waar je ook woont, je hebt mogelijk toegang tot dit type programma. Veel hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden een BA in sport- en bewegingspsychologie online en persoonlijk aan. Het aanvraagproces is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Hawaii, Hilo
Hilo, Verenigde Staten

Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen.

Het KES programma biedt studenten een breed scala aan kwalitatieve instructies en kansen op het gebied van gezondheid, lichamelijke opvoeding, recreatie en de oefeningen. -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
24 aug 2020
01 jun 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op