Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 BA Programma in Stafrechtelijke Procedure 2019/2020

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Strafprocedure heeft betrekking op het grondwettelijk recht. Het onderzoekt typisch de regels van bestuursprocedures die worden gebruikt om misdrijven te onderzoeken, vervolgen en te beoordelen door wetshandhaving en autoriteiten. Cursussen kunnen zich richten op de vierde en vijfde wijziging van de Amerikaanse grondwet.

BA in Stafrechtelijke Procedure

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Stafrechtelijke Procedure

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Kernmodules U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​van de volgende modules te kiezen: Seksuele en Geweldige Misdaad De module is in wezen verdeeld in twee delen; In het ee ... [+]

Kernmodules

U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​van de volgende modules te kiezen:

Seksuele en Geweldige Misdaad

De module is in wezen verdeeld in twee delen; In het eerste deel wordt seksueel en gewelddadig beledigd in een theoretische context, terwijl het tweede deel van de module zich richt op reacties op seksueel en gewelddadig beledigend.

Drugs, Misdaad en Samenleving

Gestructureerd onderwijs wordt geleverd via een combinatie van traditionele lezingen, seminars, workshops en trainingsessies die door de politie worden afgeleverd.

U kunt meer informatie en advies krijgen over het toepassen op NTU op onze pagina Uw applicatie. Veel succes met uw aanvraag!... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Derby

Ontwikkel zowel de praktische als de theoretische kennis die u nodig hebt om een effectieve politieagent te worden, terwijl u ook een speciale agent wordt als onderdeel v ... [+]

Een politieloopbaan vereist vaardigheid, verantwoordelijkheid, leiderschap en initiatief - samen met een oprecht verlangen om het verschil te maken voor de samenleving. Onze innovatieve BA (Hons) Policing bereidt je voor op een van de meest uitdagende beroepen van allemaal.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Ontwikkel zowel de praktische als de theoretische kennis die u nodig hebt om een effectieve politieagent te worden, terwijl u ook een speciale agent wordt als onderdeel van de cursus. Je krijgt een grondig inzicht in de strafrechtsystemen en de bevoegdheden die de politie gebruikt, waardoor je een echte voorsprong hebt in je carrière.

Is deze cursus voor jou?... [-]
Verenigd Koninkrijk Derby
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands