$close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BA) in Stedelijke Ontwikkeling 2022

Een bachelor's degree kan een cruciale stap in de richting van de voorbereiding van zichzelf concurrerend in de job markt te vertegenwoordigen. Een Bachelor of Arts is een vierjarige opleiding die meestal vereist studenten om een ​​kern van algemene vakken, een bepaald aantal studiepunten in hun gekozen gebied van studie en een vereiste aantal keuzevakken te nemen, meestal met een focus o… Meer informatie

Een bachelor's degree kan een cruciale stap in de richting van de voorbereiding van zichzelf concurrerend in de job markt te vertegenwoordigen. Een Bachelor of Arts is een vierjarige opleiding die meestal vereist studenten om een ​​kern van algemene vakken, een bepaald aantal studiepunten in hun gekozen gebied van studie en een vereiste aantal keuzevakken te nemen, meestal met een focus op de geesteswetenschappen.

Wat is een BA in stedelijke ontwikkeling? Deze graad richt zich op het leveren van studenten met een fundamenteel begrip van de theorieën van het stedelijk ontwerp en de ontwikkeling van capaciteiten van leerlingen voor het plannen en ontwerpen van stedelijke gebieden die voldoen aan de behoeften van de inwoners van de stad. Afgestudeerden van een dergelijk programma hebben de vaardigheden en kennis om stedelijke ruimten die efficiënt gebruik van land en hulpbronnen te maken en de balans van de behoeften van diverse bevolkingsgroepen te bouwen.

De vaardigheden geleerd in een Bachelor of Urban Development programma kan de deuren open voor een breed scala aan carrièremogelijkheden.Afgestudeerden bereiken meestal een goed afgeronde kennis op het gebied van wetgeving, statistieken, geschiedenis, economie, en design.

De kosten van het verkrijgen van een BA in Stedelijke Ontwikkeling kunnen aanzienlijk verschillen, afhankelijk van de locatie van de student en de specifieke programma. Er is een groot deel van de variantie in lesgeld tussen verschillende universiteiten en hogescholen.

Studenten die afstuderen met een bachelor's degree in de stedelijke ontwikkeling worden voorbereid concurrentie in een verscheidenheid van loopbanen in de publieke en private sector te zijn. Afgestudeerden kunnen hun kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk banen, zoals het bouwen van inspecteur of parken planner, of in de meer theoretische activiteiten op het gebied van de geschiedenis of onderzoek. Ze kunnen ook worden bereid om te werken, dat belangrijke sociale oorzaken bevordert, het nastreven van roepingen die bijdragen aan de uitbreiding van betaalbare woningen en milieuvriendelijke oplossingen voor stedelijke problemen.

Online programma's zijn beschikbaar voor degenen die een flexibele planning nodig of niet wonen in de buurt van een school die hun gewenste opleiding biedt. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Het BA Honours (Urban Studies) programma introduceert studenten in kritische perspectieven op urbanisatie en stadsontwikkeling. Studenten raken vertrouwd met debatten over de ... +

Het BA Honours (Urban Studies) programma introduceert studenten in kritische perspectieven op urbanisatie en stadsontwikkeling. Studenten raken vertrouwd met debatten over de politiek van steden en instellingen, informaliteit, consumptie en manieren waarop mensen deelnemen aan en het stadsleven hervormen. Er wordt veel nadruk gelegd op het begeleiden van studenten bij het uitvoeren van onafhankelijk kwantitatief onderzoek. Het programma biedt in theorie vaardigheden om rapporten te schrijven en problemen op te lossen. Studenten verwerven ook SPSS-vaardigheden en -competenties en moeten een stage van 120 uur voltooien. -
BA
Voltijds
Engels
jan 2022
Campus