BACHELORSTUDIES

4 Undergraduate Studies in Strategische Marketing 2020/2021

Een Bachelor of Arts is een diploma dat studenten verplicht om drie tot vijf jaar aan het leren en training in een bepaald gebied. Na het afstuderen, veel studenten zijn voorbereid op hun gewenste carrière met een verbeterde vaardigheden, kennis en beroepsopleiding.

Geïnteresseerden kunnen vragen, wat is een BA in Strategic Marketing? In deze academische opleiding, leren de studenten hoe ze de boodschap van hun bedrijf aan te scherpen voor een grotere outreach en klanttevredenheid. Mogelijke natuurlijk onderwerpen op een strategische marketing programma kunnen behoren: supply chain management, international business, marketing communicatie en retail management. Deze cursussen helpen studenten leren hoe goed emails, podcasts, nieuwsbrieven, sociale media en andere innovatieve marketing tactieken te gebruiken om invloed en de prestaties van een bedrijf te verbeteren.

Het verdienen van een bachelor's degree in strategische marketing kan helpen studenten meer detail-georiënteerd en georganiseerd, terwijl ook hun vaardigheden te verbeteren in creativiteit en communicatie. Na het afstuderen, kunnen deze vaardigheden afgestudeerden geven een concurrentievoordeel ten opzichte van andere kandidaten op de arbeidsmarkt.

De kosten voor een BA in Strategic Marketing verdienen kunnen verschillen per student. Om deze reden worden de studenten geadviseerd met hun toekomstige school te spreken en te vragen voor de huidige collegegeld informatie.

Personen die afstuderen met een bachelor's degree in strategische marketing hebben de neiging om goed voorbereid voor een loopbaan in marketing, werkzaam als reclame account executives, marketing managers, marktonderzoek analisten, strategische marketeers, reclame sales managers en projectcoördinatoren. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun vaardigheden te gebruiken om te helpen non-profit organisaties ontvangen een betere naamsbekendheid en financiële bijdragen.Na zijn afstuderen, kunnen sommige studenten besluiten om terug te keren naar school en verdienen een master's degree in strategische marketing om hun skillset en carrière-specifieke kennis te vergroten.

International opties beschikbaar voor geïnteresseerde studenten in de vorm van online klassen. Om te beginnen met het verdienen van je bachelor, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en rechtstreeks contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

4 Resultaten in Strategische Marketing Filter

Bachelor in Marketing (Hons)

London School Of Design And Marketing
BA
08 jan 2021
<
Voltijds
<
30 maanden
18 jan 2021
Engels
Spaans
Portugees
Online

In een wereldwijde en zeer competitieve leeftijd moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar ho ...

Lees meer

Bachelor in de marketing

London School of Design and Marketing (ES)
BA
08 jan 2021
<
Voltijds
<
30 maanden
18 jan 2021
Spaans
Engels
Portugees
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Spanish (Argentina)
Spanish (Bolivia)
Spanish (Chile)
Spanish (Colombia)
Spanish (Mexican)
Spanish (Spain)
Online

In een mondiaal en zeer competitief tijdperk moeten bedrijven zich onderscheiden en gespecialiseerde human resources verwerven. Deze behoefte vergroot de zoektocht naar hoogge ...

Lees meer

BA in Marketing

Richmond The American International University in London
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het marketingprogramma biedt een uitgebreide kennis van problemen, theorieën en werkwijzen die verband houden met het dynamische en snel evoluerende gebied van marketing in in ...

Lees meer

BA in bedrijfskunde: strategische marketing

Anglo-American University
BA
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA in Business Administration: Strategic Marketing is een dubbel geaccrediteerd programma. Je krijgt zowel een Amerikaanse als een Europese BA-graad voor één prijs. Het doe ...

Lees meer