BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Styling in Europa 2020

Een BA staat voor een Bachelor of Arts. Dit undergraduate degree kan worden genomen in een verscheidenheid van carrière richt, en het bestaat uit de vrije kunsten klassen evenals gespecialiseerde cursussen die de studenten voor te bereiden op een baan.

Styling programma's zijn een goede keuze voor studenten die meer willen weten over de mode-industrie en kleding ontwerpen te leren. Onderwerpen zijn onder zou kunnen omvatten alles, van esthetische theorie naar praktische overwegingen voor kleding te dragen.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Bachelor of Arts (BA) in Styling in Europa

2 Resultaten in Styling, Europa Filter

BA in mode-stylist

IED – Istituto Europeo di Design Milan
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
14 sep 2020
Engels
Campus

De cursus Fashion Stylist and Communication leert studenten om effectief bij te dragen aan de communicatieprocessen, de promotie en daarmee de verbetering van het modeproduct ...

Lees meer

BA in Fashion Design

NABA
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
22 aug 2020
Engels
Italiaans
Campus

De BA in Fashion Design heeft tot doel studenten voor te bereiden om de werkwereld binnen te gaan binnen het nationale en internationale modesysteem. Met een creatieve en prak ...

Lees meer