BACHELORSTUDIES

2 Bachelors of Arts (BA's) in Styling 2020

Met een Bachelor of Arts (BA) graad, hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen en zich richten op een belangrijk terwijl het nemen van extra vrije kunsten cursussen, zoals de humaniora en sociale wetenschappen, om hun horizon te verbreden. Dit programma duurt meestal drie tot vier jaar in beslag en richt zich op de studenten met de juiste kennis en expertise uit te blinken in een vakgebied.

Wat is een BA in Styling? In dit programma kunnen de studenten de mogelijkheid om te worden voorzien van een diepgaande kennis van de mode styling, trends en visuele communicatie. Studenten kunnen zich richten op het toepassen van de vaardigheden die ze geleerd om met succes het overbrengen van ideeën in de mode-industrie. Ze kunnen experts beeld geworden en gebruiken hun expertise in styling. Studenten kunnen ook waardevolle werkervaring die hen in staat om een ​​beter begrip van de mode-styling proces krijgen.

Er zijn vele redenen om deze bijzondere mate voort te zetten, met inbegrip van het feit dat afgestudeerden concurrerend op de arbeidsmarkt kunnen worden en worden waardevol voor werkgevers met hun vaardigheden en kennis van styling.

Afhankelijk van de universiteit u wilt gaan en de locatie, zullen de kosten van het verdienen van deze BA graad verschillen. Onderzoek van de specifieke school om meer informatie te krijgen over de bijzondere styling programma en beter te begrijpen en ezels de kosten.

De deur naar een verscheidenheid aan carrière opties kunnen worden geopend om afgestudeerden met een BA in Styling. Met hun styling vaardigheden en scherp gevoel voor mode, kunnen zij de mogelijkheid om stylisten mode te worden. Deze professionals maken innovatief design oplossingen en werken met bedrijven en retailers. Zij kunnen ook banen in design kantoren in de mode vergemakkelijken of werk als modeblad redactie te vinden. In elk van deze loopbanen, waardevolle kennis en deskundigheid opgedaan met de graad wordt benut.

Voor studenten over de hele wereld, vele instellingen bieden online graden, die het mogelijk maken de studenten om de flexibiliteit die ze nodig hebben. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Styling Filter

BA in mode-stylist

IED – Istituto Europeo di Design Milan
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
14 sep 2020
Engels
Campus

De cursus Fashion Stylist and Communication leert studenten om effectief bij te dragen aan de communicatieprocessen, de promotie en daarmee de verbetering van het modeproduct ...

Lees meer

BA in Fashion Design

NABA
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
22 aug 2020
Engels
Italiaans
Campus

De BA in Fashion Design heeft tot doel studenten voor te bereiden om de werkwereld binnen te gaan binnen het nationale en internationale modesysteem. Met een creatieve en prak ...

Lees meer