BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies in Supply Chain Management 2020/2021

Een Bachelor of Arts diploma wordt uitgereikt na een undergraduate studie die meestal duurt tussen de drie tot vijf jaar te voltooien. Deze graad wordt gewoonlijk aangeboden in de vrije kunsten, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen.

 

Wat is een BA in Supply Chain Management? Een BA in Supply Chain Management biedt studenten met een stichting in supply chain management theorie en hoe dit van toepassing is op verschillende omgevingen en sectoren. De cursussen omvat business en management onderwerpen zoals operations management, gedrag in organisaties, strategisch management, inkoop, en sourcing. Van de modellen en technieken aangeleerd in het programma, zal je leren om supply chain management theorie toe te passen zakelijke situaties. Het verkrijgen van de industrie en de functionele ervaring en zich te concentreren op een gebied van specialisatie tijdens de studie voor de mate zal uw toekomstige werkgelegenheid opties helpen.

 

Afgestudeerden met een BA in Supply Chain Management ontwikkelen analyse en planning vaardigheden, zodat zij in staat zijn aan het management en zakelijke problemen op te lossen. Ze leren te verzamelen, te analyseren en de gegevens kritisch interpreteren. Krijgen ze sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden om productiever te worden.

 

De kosten van een BA in Supply Chain Management zal variëren afhankelijk van het land van de studie, de lengte van het programma en de school. Neem contact op met het Admissions Office van de onderwijsinstelling om informatie te vragen over het collegegeld en vergoedingen voor de verwachte programma.

 

Carrièremogelijkheden in supply chain management zijn uitstekend, met mogelijkheden en titels variëren per bedrijf. Productie, distributie en logistieke bedrijven hebben vaak inkoop of inkoop posities die voorraadbeheer verantwoordelijkheden nodig. Andere mogelijkheden zijn entry-level posities als specialist, analist, of coördinator.De belangrijkste zakelijke gebieden die deskundigheid vereisen in supply chain management onder meer logistiek, transport, materialen en inkoop, operations, sales, customer service, en consulting.

 

Online studies bieden onderwijs kansen voor iedereen en voor u beschikbaar zijn, ongeacht waar u bent in de wereld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

 

 

 

 

3 Resultaten in Supply Chain Management Filter

BA (Hons) in internationaal supply chain management

GCU - Glasgow School for Business and Society
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Een dynamiek

Lees meer

Bachelor of Business Administration - Logistiek en supply chain management

Stamford International University
BA
BBA
<
Voltijds
<
42 maanden
Engels
Campus

Terwijl bedrijven internationaal uitbreiden, moeten ze meer georganiseerd en efficiënt worden. Het Logistieke en Supply Chain Management-programma van Stamford biedt studenten ...

Lees meer

BA (Hons) zakelijke inkoop en supply chain management

University of Greenwich
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Elke organisatie koopt materialen en middelen, zo inkoop en inkoop vaardigheden zijn erg gewild bij werkgevers. Deze specialist business programma geeft een goed afgeronde ben ...

Lees meer