103 BA Opleidingen in Talen in Europa for 2024

BA Opleidingen in Talen in Europa for 2024Filter
    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het Hongaarse BA-programma is om studenten een professioneel niveau van Hongaars te bieden in taal en literatuur. Het programma biedt taaltrainingen op basis van de ervaring van het Hongaars als een afdeling voor vreemde talen van de Eötvös Loránd University van Eötvös Loránd University , en benadrukt ook het belang van literaire en culturele studies. Oost- en Oost-Midden-Europa zijn in staat centrale actoren te worden in culturele en economische verbindingen tussen Azië en Europa.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Krijg diepgaande kennis en praktijkervaring van de Arabische taal en cultuur.

    • Venice, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Chinese, Italiaans

    Het programma, gezamenlijk georganiseerd door de Universiteit van Milaan La Statale en de Ca' Foscari Universiteit van Venetië, heeft tot doel een solide basiskennis en training te bieden in het beheer en de promotie van het materiële en immateriële culturele erfgoed van verschillende beschavingen uit het verleden, die floreerden in Europa, Noord-Afrika, Oost- en West-Azië.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Engelse taal en cultuur aan de University of Groningen wordt consequent als de beste van het land beoordeeld. De drie pijlers van dit programma zijn taal, literatuur en cultuur. In een steeds groter wordende internationale omgeving is er behoefte aan medewerkers en onderzoekers met een hoog niveau Engels in schrijven, lezen en spreken. Daarnaast ontwikkelt het programma je presentatie- en debatvaardigheden voor zowel een academische als professionele context.

    • Pécs, Hongarije

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Spaans

    Het programma Hispanic Studies (BA) (Neolatijnse talen en culturen, vermeld Hispanic Studies) van de afdeling Hispanic and Ibero-American Studies van het Institute of Romance Studies van de University of Pécs bestaat uit 180 ECTS-credits verdeeld over 1) Introductiemodule: geesteswetenschappen en sociale wetenschappen (12 ECTS) 2) Basis- en kernvakkenmodule (108 ECTS) 3) Specialisatie in taal voor specifieke doeleinden (50 ECTS) 4) Blok van keuzevakken (10 ECTS). Het programma duurt drie jaar (zes semesters).

    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Communicatie in meerdere talen en tussen verschillende culturen is noodzakelijk voor efficiënt werken in vrijwel elke omgeving. Deskundige vaardigheid in taal en communicatie is dan ook een zeer gewilde eigenschap.

    • Limerick, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze bacheloropleiding is bedoeld voor studenten die het leuk vinden om de Engelse taal en Engelse literatuur in gelijke mate te studeren, en die een dieper inzicht in beide willen. Het programma profiteert van zijn geworteld in twee academische afdelingen, de School of Arts waar taal en taalkunde worden onderwezen, en de School of Humanities and Social Sciences, waar studenten een breed scala aan Engelse literatuur bestuderen. Deze 'dubbele woning' creëert een onderscheidend studieprogramma met een uniek breed aanbod aan modulekeuzes.

    • Lugano, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dompel jezelf onder in de literaire en taalkundige studie van taal als onderdeel van een brede opleiding in een inspirerende stad. Ons programma Engelse taal- en letterkunde ontwikkelt je literaire en taalkundige kennis. Deze gezamenlijke honoursgraad helpt je te begrijpen hoe elke discipline de andere aanvult.

    • Veszprém, Hongarije

    6 semesters

    Op de campus

    Duits

    • Bedford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze spannende cursus BA (Hons) in Engels met TESOL biedt je de professionele, gespecialiseerde kennis en vaardigheden die je nodig hebt om Engels als tweede taal te onderwijzen, terwijl je ook aspecten van de Engelse taal, taalkunde en literatuur verkent. Het is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van een TEFLi-status in het onderwijzen van Engelse talen / Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL).

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer wereldliteratuur, ontdek je talenten en bouw een solide technische basis als schrijver met dit gezamenlijke honoursdiploma. BA (Hons) Engels en creatief schrijven stelt studenten in staat literatuur vanuit verschillende theoretische, historische en culturele perspectieven te beschouwen.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Online

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bij Westminster trainen we bekwame taalkundigen in moderne talen die klaar zijn om afgestudeerd werk te gaan doen. We leggen bijzondere nadruk op inzetbaarheid en de hedendaagse culturele context en bieden kwalitatief hoogstaand onderwijs in alle taalvaardigheden.