$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Programma's in Technisch Ontwerpen 2022

Een Bachelor of Arts graad is een belangrijke stap naar het worden verhandelbare in een steeds concurrerender inhuren arena. Deze graad vereist meestal studenten om een ​​gebied van concentratie of belangrijke focus van de studie, en eventueel een kleine concentratie te kiezen als goed, samen met de voltooiing van een bepaald aantal uren krediet in de kern van cursussen en keuzevakken. Voor… Meer informatie

Een Bachelor of Arts graad is een belangrijke stap naar het worden verhandelbare in een steeds concurrerender inhuren arena. Deze graad vereist meestal studenten om een ​​gebied van concentratie of belangrijke focus van de studie, en eventueel een kleine concentratie te kiezen als goed, samen met de voltooiing van een bepaald aantal uren krediet in de kern van cursussen en keuzevakken.

Voor de wiskundig en wetenschappelijk geneigd, kan techniek een ideaal programma van de studie zijn. Wat is een BA in Engineering Design? Deze graad ontwikkelt vaardigheden van studenten om wiskundige berekeningen en formules gebruiken om real-world problemen met het ontwerp en de bouw op te lossen. Studenten nemen meestal cursussen in geavanceerde wiskunde, werktuigbouwkunde en de natuurwetenschappen. Het verloop van de studie kan ook stages of andere praktische ervaringen in verwante industrieën omvatten. Deze graad kan ook een stap in de richting van verdere academische studie en onderzoek in de master-en doctoraatsprogramma's zijn.

Studenten die deze opleiding voort te zetten ontwikkelen de mogelijkheid te verbeteren op bestaande ontwerpen, alsook de uitoefening van innovatie en uitvinding om praktische problemen op te lossen met een focus op een verhoogde efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van de producten of structuren ze ingenieur. Naast het aanscherpen en uitbreiden van hun wiskundige en wetenschappelijke inzicht, afgestudeerden ontwikkelen analytische vaardigheden en het vermogen om effectief bij te dragen aan samenwerkingsprojecten.

De verkrijgingskosten deze mate zal afhangen van het specifieke programma gekozen; collegegeld kosten variëren sterk tussen scholen. Studenten moeten hun opties te onderzoeken met het oog op een programma dat hun behoeften en omstandigheden past.

Afgestudeerden met een Bachelor of Arts in Engineering Design worden voorbereid voor een loopbaan in veel verschillende gebieden.Deze graad kan van toepassing zijn op elke industrie die is gebaseerd op de principes van engineering, waaronder de luchtvaart, auto-industrie, mijnbouw, landbouw, en architectuur, onder anderen. Degree ontvangers kunnen ook in aanmerking komen voor vele beroepen in de openbare diensten of het leger. Degenen die een BA in de ingenieurswetenschappen ontwerp te verkrijgen kan ervoor kiezen om een ​​roeping waarvoor zij een persoonlijke passie na te streven, zoals het toepassen van hun kennis en vaardigheden om de menselijke impact op het milieu te verminderen.

Gezien het huidige tempo van de menselijke bevolkingsgroei, toenemende verstedelijking, en technologische vooruitgang, dit gebied is meer relevant en spannender dan ooit tevoren. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Turijn, Italië

De transportontwerper is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen van het primaire vervoermiddel en in staat is om een aantal verschillende soorten voertuigen te ... +

De transportontwerper is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen van het primaire vervoermiddel en in staat is om een aantal verschillende soorten voertuigen te ontwerpen, zoals motorfietsen, jachten en mobiliteitssystemen. De Transportation Designer is in staat om aspecten van stijl, techniek, aerodynamica, haalbaarheid van productie en ergonomie met elkaar te verzoenen. Dit soort ontwerpers moet een diepgaand begrip hebben van het product en de functies waar de consument naar op zoek is, om een duidelijk beeld te kunnen hebben van de relatie tussen design en marketing, innovatie en commerciële eisen samen met de maatschappelijke trend en de economische achtergrond waarin hij opereert. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
okt 2022
15 sep 2022
Campus