close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (BA) in Technische Bedrijfskunde 2021

Een Bachelor of Arts (BA) is een undergraduate degree gegeven aan studenten die noodzakelijke cursussen af ​​te ronden. Het duurt meestal drie tot vijf jaar voor een student om hun bachelor diploma te verdienen. Er zijn veel onderwerpen aan belangrijk in onder de paraplu van een BA, met inbegrip van de kunsten en wetenschappen. Deze graad wordt hetzij gebruikt als voorloper van een loopbaan o… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) is een undergraduate degree gegeven aan studenten die noodzakelijke cursussen af ​​te ronden. Het duurt meestal drie tot vijf jaar voor een student om hun bachelor diploma te verdienen. Er zijn veel onderwerpen aan belangrijk in onder de paraplu van een BA, met inbegrip van de kunsten en wetenschappen. Deze graad wordt hetzij gebruikt als voorloper van een loopbaan of een meer geavanceerde graad.

Wat is een BA in Engineering Management? Dit programma combineert twee verschillende onderwerpen in één. Voor één, engineering is de studie van de verschillende systemen, gebouwen, machines en apparaten. Studenten leren hoe te ontwerpen en deze verschillende dingen te houden met de expertise. Managing heeft te maken met het organiseren en leiden van een team van mensen, meestal in het kader van een bedrijf. Een bachelor's degree in engineering management geeft studenten de nodige kennis om succesvol beheren van een team van ingenieurs, alsmede de vaardigheden om bevoegde ingenieurs zelf.

De geschiktheid van afgestudeerden helpt hen om succesvol ingenieurs, managers, of beide. Dit leidt doorgaans tot een succesvolle carrière. De arbeidsmarkt is beter voor degenen met een diploma, omdat zij in het bezit van een speciale niveau van kennis en geloofwaardigheid.

Collegegeld verschilt van elke specifieke universiteit biedt een BA in Engineering Management. Veel instellingen bieden de hele wereld deze mate, zodat de kosten en vergoedingen zijn afhankelijk van de school van uw keuze.

Er zijn veel carrièremogelijkheden beschikbaar voor degenen die afstuderen met een bachelor in engineering management. Velen gaan naar technische managers die toezicht houden op diverse projecten, beheer van personeel, maken strategieën en hechte teams te behouden worden. Andere afgestudeerden worden vaak onderzoekers of ontwikkelaars. Deze carrière hebben te maken met het ontwerpen van originele producten of het verbeteren van het verleden uitvindingen. Onderzoekers en ontwikkelaars zijn zeer waardevol voor organisaties die iemand met de bevoegde technische kennis nodig.

Neem een ​​kans en overwegen inschrijven in een programma om uw BA krijgen in Engineering Management. Voor mensen met een drukke agenda, kan online opties beschikbaar zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Pitzer College
Claremont, Verenigde Staten

Een vijfjarig programma, aangeboden in samenwerking met andere instellingen, stelt studenten in staat om een Bachelor of Arts-graad in management engineering te behalen aan Pi ... +

Een vijfjarig programma, aangeboden in samenwerking met andere instellingen, stelt studenten in staat om een Bachelor of Arts-graad in management engineering te behalen aan Pitzer en een Bachelor of Science-graad in engineering aan de tweede instelling. -
BA
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op