BACHELORSTUDIES

BA's in Textiel in Portugal

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Studenten die ervoor kiezen om deel te nemen aan cursussen gericht op textiel volledige klassen die weven leren, omgaan met vezels en garens en verven en afwerken. De geleerde vaardigheden in heel deze cursussen kunnen studenten te helpen presteren in toekomstige loopbaan zoals kleding wijziging kant, kleding productie ingenieur of zelfs kostuum assistent.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor of Arts in Textiel in Portugal

1 Resultaten in Textiel, Portugal Filter

Undergraduate / graduate in fashion design en textiel

Castelo Branco University of Applied Sciences
BA
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Ontwikkeling van de creativiteit en verbeelding, gecombineerd met de mogelijkheid van analyse en verkenning van materialen, processen en nieuwe technologie├źn die passende en i ...

Lees meer