BACHELORSTUDIES

4 Undergraduate Studies (BA) in Textiel 2020

Een bachelor in de kunstopleiding is een interdisciplinaire studie die door de meeste hogescholen en universiteiten wordt aangeboden en studenten voorbereidt op een loopbaan of bijscholing op specifieke gebieden. Een BA duurt meestal drie tot vier jaar om te voltooien, met cursussen omvatten zowel algemene onderwijs vakken en gerichte studie in de major van keuze.

Wat is een BA in textiel? Deze graad is voor mensen die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en creëren van stoffen die worden gebruikt in mode, woninginrichting en meer. Naast textieltechnieken en theoretische benaderingen van ontwerp, volgen studenten lessen in tekenen, het gebruik van kleur en het maken van patronen, terwijl ze een diepgaand inzicht verwerven in het historische en culturele belang van textiel. Veel programma's vereisen praktijkgericht studiowerk waarbij studenten de functionaliteit, het gevoel en het uiterlijk van verschillende soorten stoffen kunnen bekijken terwijl ze hun eigen ontwerpen maken.

Afgestudeerden die een BA in Textiles ontvangen, krijgen onderzoek, probleemoplossend vermogen en creatieve ontwerpvaardigheden die op veel verschillende loopbaantrajecten kunnen worden toegepast. Deze graad is ook een opstap voor mensen die graag een masteropleiding willen volgen om in modemanagement te werken.

Met instellingen die wereldwijd beschikbaar zijn, zullen de kosten voor het voltooien van een BA in textiel aanzienlijk verschillen, afhankelijk van het programma. Het is belangrijk om de cursuskosten, studiekosten, betalingsschema's en de verwachte studieduur volledig te begrijpen voordat u een school kiest.

Personen die een Bachelor of Arts in Textiles ontvangen, kunnen hun ontwerp-, marketing- en presentatievaardigheden inbrengen in een breed scala van industrieën, variërend van mode en interieur tot illustratie en architectuur. Populaire carrièremogelijkheden voor afgestudeerden die direct verband houden met de opleiding zijn kledingtechnoloog, modeontwerper, textielontwerper en kwaliteitscontroleur.

Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele cursus of meer wilt weten over afstandsonderwijs, zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

 

 

4 Resultaten in Textiel Filter

BA (Hons) Textiel

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze cursus neemt je mee door de tastbare wereld van textiel - van mode en interieurontwerp tot wenskaarten, cadeauverpakking en wallpapers. Je krijgt een diep begrip van text ...

Lees meer

Bachelor in bedrukte textiel & oppervlakte patroon ontwerp (ba - Hons)

Leeds College of Art
BA
aug 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Campus

Deze zeer prestigieuze programma levert een uitstekende afgestudeerden die gaan om uitzonderlijke internationale carrière. Zelfs terwijl nog aan het College, studenten regelma ...

Lees meer

Undergraduate / graduate in fashion design en textiel

Castelo Branco University of Applied Sciences
BA
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Ontwikkeling van de creativiteit en verbeelding, gecombineerd met de mogelijkheid van analyse en verkenning van materialen, processen en nieuwe technologieën die passende en i ...

Lees meer

Bachelor in textiel en oppervlakte-ontwerp

Somerset College
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Aanmelden voor deze innovatieve hands-on cursus en wordt u aangemoedigd om te duwen op de grenzen van hoe de mode textiel, interieurtextiel en oppervlak ontwerp te veranderen ...

Lees meer