BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Textielontwerp in de Verenigde Norwich Verenigd Koninkrijk

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Een studie in textielontwerp kan studenten in de creatieve wereld van textiel en stoffen betrekken, terwijl het de toepassing ervan in een reeks industrieën schetst. Studenten kunnen worden geïnstrueerd in het ontwerpen en produceren van CAD-applicaties, weven, patronen en textielterminologie.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Norwich was een van vier finalisten voor de prestigieuze titel van de UK City of Culture in 2010, en in 2012, werd het eerste UNESCO City of Literature Engeland. Er zijn ook diverse tertiair onderwijs faciliteiten.

Beste Bachelor of Arts Opleiding in Textielontwerp in de Verenigde Norwich in UK

1 Resultaten in Textielontwerp, Norwich Filter

BA (Hons) textielontwerp

Norwich University of the Arts
BA
sep 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Daag conventioneel denken over textielontwerp uit. Werk in verschillende disciplines en verleg grenzen door experimenten en het vaardige gebruik van techniek en proces op onze ...

Lees meer