BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Textielontwerp in UK

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Studenten die een programma in textielontwerp volgen, kunnen een opleiding volgen in het toepassen van stoffen en ontwerpen in vele industrie├źn. Studies kunnen betrekking hebben op instructie in computerondersteund ontwerp, weven, trendanalyse, breien of textieldruk, allemaal om studenten voor te bereiden op de toegang tot de ontwerpindustrie.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

BA Programma in Textielontwerp in UK

2 Resultaten in Textielontwerp, Verenigd Koninkrijk Filter

BA (Hons) textielontwerp

Norwich University of the Arts
BA
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Daag het conventionele denken over textielontwerp uit. Werk over verschillende disciplines heen en verleg grenzen door experimenteren en het vakkundige gebruik van techniek en ...

Lees meer

Bachelor in textiel en oppervlakte-ontwerp

Somerset College
BA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Aanmelden voor deze innovatieve hands-on cursus en wordt u aangemoedigd om te duwen op de grenzen van hoe de mode textiel, interieurtextiel en oppervlak ontwerp te veranderen ...

Lees meer