BACHELORSTUDIES

BA Programma in Textielontwerp in Nederland

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Onderzoek naar textielontwerp kan mensen blootstellen aan een brede blootstelling aan stoffen en het textielveld, maar kan ook gericht onderwijs geven in breien, weven of technieken die zijn gebaseerd op technologie. Studenten kunnen fundamenteel onderwijs vinden in stofidentificatie, textieldruk en productie.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Bachelor of Arts (BA) in Textielontwerp in Nederland

1 Resultaten in Textielontwerp, Nederlanden Filter

BA (Hons) mode met textiel ontwerp

Amsterdam Fashion Academy
BA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Fashion Design is een steeds concurrerender gebied binnen een industriële en commerciële klimaat. Dit is een innovatieve, geavanceerde cursus die je voorbereidt op een carrièr ...

Lees meer