Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 BA Programma in Toegepaste Kunsten 2019

Een Bachelor of Arts, of BA, is een bachelordiploma dat vereist meestal ergens tussen de drie en vier jaar voor de voltooiing. Typisch, studenten beginnen met de algemene cursussen en dan naar meer gespecialiseerde cursussen in het laatste deel van hun studie.
Wat is een BA in Applied Arts? Een Bachelor of Arts in de Toegepaste Kunsten, ook wel aangeduid als een BA, helpt studenten om hun aangeboren creativiteit aan te scherpen en de focus in een functionele richting. De professionele vaardigheden die ze ontwikkelen kunnen zijn op het gebied van schilderen, tekenen, keramiek, textiel, afdrukken maken, sieraden, fotografie of multi-media. Vaak zullen de studenten beginnen met het verkennen van een aantal van deze voor het kiezen van hun favoriete media. Het doel is om afgestudeerden te helpen bij het ontwikkelen van hun capaciteiten in vaardigheden die verhandelbaar zijn, zodat ze ofwel een zelfstandige carrière voort te zetten of om te werken voor een bedrijf.
Een BA bloot studenten om de nieuwste concepten in de industrie en hen in staat stelt om een ​​portefeuille die ze kunnen gebruiken om een ​​aanvraag voor werk te creëren. Het leert hen de communicatieve vaardigheden die nodig zijn om ze meer verhandelbaar dan iemand zonder diploma te maken.
De kosten van deze opleiding, zoals met elk, afhankelijk van waar je kiest om te studeren en hoe lang een programma dat u kiezen voor. Om lagere kosten, kunt u een online studie te overwegen.
Een BA in Applied Arts bereidt studenten voor een aantal van de loopbaan, afhankelijk van de specifieke specialisatie gekozen. Mogelijke functies zijn onder andere designer, illustrator, kunstenaar, grafisch ontwerper, sieraden maker, illustrator, leraar, fotograaf of beeldhouwer. Afgestudeerden kunnen freelance carrière vast te stellen, of ze kunnen werken met bedrijven, waaronder reclamebureaus, film en televisie productie bedrijven, de productie evenement bedrijven, uitgeverijen, kranten en tijdschriften te vinden.
U kunt een aantal internationale instellingen die een BA in Applied Arts bieden online te vinden. Dit is een ideale manier van studeren voor flexibiliteit en lagere kosten. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Toegepaste Kunsten

Cardiff Metropolitan University

Wanneer je je aansluit bij de BA Ceramics-opleiding, word je vaardig in het werken met deze meest veelzijdige materialen. Je leert de wereld door je handen te voelen. U n ... [+]

Cursus overzicht

Klei is de enabler van elke beschaving op aarde. Het is synoniem met menselijke vindingrijkheid en het overwinnen van de natuur door de mensheid.

Wanneer je je aansluit bij de BA Ceramics-opleiding, word je vaardig in het werken met deze meest veelzijdige materialen. Je leert de wereld door je handen te voelen. U neemt risico's en stapt op tot creatieve uitdagingen - met behulp van zowel traditionele methoden als geavanceerde benaderingen.

Dit dynamische en vooruitstrevende programma heeft een langdurige wereldwijde reputatie voor excellentie op het gebied dat studenten, praktijkmensen en academici van over de hele wereld aantrekt. Je komt terecht in een levendige gemeenschap van keramisten, die van elkaar leren terwijl je vorm geeft en vormt om betekenis over te brengen en verhalen te vertellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
London School of Mosaic

Onze driejarige opleiding heeft als doel studenten uit te rusten met artistieke, technische en theoretische vaardigheden om te werken als professionele mozaïekkunstenaars ... [+]

Doelstellingen en resultaten leren

Onze driejarige opleiding heeft als doel studenten uit te rusten met artistieke, technische en theoretische vaardigheden om te werken als professionele mozaïekkunstenaars in de context waarin mozaïek wordt toegepast (openbaar en privé werk voor opdrachten, sociaal geëngageerde kunst, kunsttherapie, restauratie en gesprek). Studenten leren de belangrijkste technieken van het maken van mozaïeken, evenals de toepassing ervan in het interieur exterieur. Ze zullen een gefundeerde kennis hebben in de geschiedenis van mozaïek, terwijl ze de mogelijkheid krijgen om kritisch te communiceren met concept en ontwerp voor mozaïek. Onze professionele praktijktraining stelt studenten in staat om de vaardigheden te verwerven om een ​​eigen bedrijf op te zetten en te runnen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
August 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands