BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BA) in Toerisme en Hospitality Management in Canada

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Toerisme en gastvrijheid is een populair gebied van onderzoek waarbij de leerlingen leren de vaardigheden die nodig zijn om vast te stellen wat zijn meestal managementfuncties binnen hotel, resort, pretpark of entertainment venue omgevingen. Degenen die dit educatieve pad volgen over het algemeen vast te stellen carrière helpen van mensen plattegrond en geniet van vakanties en vrije tijd.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Bachelor of Arts Opleiding in Toerisme en Hospitality Management in Canada

1 Resultaten in Toerisme en Hospitality Management, Canada Filter

Bais - gastvrijheid en toeristisch management

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus
BA
<
Voltijds
<
120 uur
Engels
Campus

De Vancouver gebied is een van de populairste toeristische bestemmingen in Canada en als gevolg daarvan een locatie rijk aan carrièremogelijkheden voor mensen die werk zoeken ...

Lees meer