BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor of Arts Opleidingen in Toerisme in Singapore 2021

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variƫren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Toerisme programma's kunnen studenten voor een loopbaan voor te bereiden in de industrie en leert hen hoe ze uitstekende managers, planners en coƶrdinatoren zijn. Onderwerp van deze programma's kunnen onder meer toerisme en hospitality management en besluitvorming, marketing en event design.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Deeltijd BA in Toerisme in Singapore

1 Resultaten in Toerisme, Singapore Filter

BA in International Hotel and Tourism Management

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
BA
<
Voltijds
<
20 weken
Engels
Campus

Aan het einde van het programma zullen studenten in staat zijn om: een begrip van een scala aan praktische, theoretische en persoonlijke vaardigheden te combineren die vereist ...

Lees meer