BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Transportmanagement 2020/2021

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Klassen omvatten vaak algemene onderwerpen, alsook specifieke degenen afgestudeerden opgezet voor succes in de beroepsbevolking.

Wat is een BA in Transport Management? Dit programma is ontworpen om studenten over de fundamentele aspecten van het transport en de distributie van goederen langs de supply chain van een bedrijf te leren. Elk programma zal variëren, maar klassen kunnen techniek, economie, stadsplanning, en het beheer te verkennen. Studenten kunnen leren over de logistiek van een bedrijf en hoe supply chains functie anders. Beleid, wet- en regelgeving ook om de veiligheid en betrouwbaarheid transportsystemen verbeteren besproken.

Er zijn een aantal voordelen die de studenten krijgen bij het werken aan een diploma in transport management.Het management vaardigheden ze leren hun communicatie en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren en kan worden toegepast op zowel professioneel als privé-leven. De opleiding bereidt studenten ook voor het werk in een aantal verschillende gebieden, en hun vaardigheden zijn vaak in de vraag na het afstuderen.

De kosten in verband met het behalen van een diploma in het transport management zal wel een beetje afhankelijk van welke school de leerling kiest. Factoren die de kosten van het behalen van een diploma van invloed zijn onder andere de school locatie, duur van het programma, en andere bijbehorende vergoedingen. Studenten worden aangemoedigd om een ​​beperking van hun keuzes en bel de scholen rechtstreeks uit te vinden wat ze moeten verwachten te betalen.

Er is een schat aan carrière opties beschikbaar voor afgestudeerden met een Bachelor in Transport Management. Afhankelijk van hun interesses en bepaald gebied van studie, kunnen afgestudeerden kiezen om te werken met de grond, scheepvaart, of vervoer door de lucht.Velen zullen werken voor bedrijven op het gebied van logistiek, vaak in leidinggevende functies.

Verken uw opties voor het verdienen van een BA in Transportation Management vandaag. Gebruik onze database en zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

1 Resultaten in Transportmanagement Filter

Bachelor of Arts (Honours) Bedrijfslogistiek en transportmanagement (top-up)

LSBF Singapore
BA
nov 2020
<
Voltijds
<
8 maanden
Engels
Campus
Online

Wil je aan de slag als logistiek operations manager? Geïnteresseerd in de transportsector? Deze aanvullende opleiding van de University of Greenwich helpt je nieuwe praktische ...

Lees meer