$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Arts in Transportation Design 2022

Wanneer je drie tot vijf jaar undergraduate-studie voltooit op het gebied van beeldende kunst, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen, kun je een BA of Bachelor of Arts behalen. Deze graad kan aan werkgevers signaleren dat je een basiskennis hebt van het onderwerp dat je hebt gestudeerd. Wat is een BA in Transportation Design? Transport behandelt de machines en gereedschappen die mensen e… Meer informatie

Wanneer je drie tot vijf jaar undergraduate-studie voltooit op het gebied van beeldende kunst, sociale wetenschappen of geesteswetenschappen, kun je een BA of Bachelor of Arts behalen. Deze graad kan aan werkgevers signaleren dat je een basiskennis hebt van het onderwerp dat je hebt gestudeerd.

Wat is een BA in Transportation Design? Transport behandelt de machines en gereedschappen die mensen en goederen van de ene plaats naar de andere verplaatsen, inclusief treinen, auto's, boten en vliegtuigen. Het ontwerpaspect komt met esthetiek, duurzaamheid en efficiëntie. Mogelijke cursussen omvatten engineering, alternatieve brandstofbronnen, waterveiligheid en toekomstige markttendensen. Sommige programma's bevatten de mogelijkheid om hands-on te leren.

Sommige vaardigheden die je tijdens dit programma kunt opdoen zijn fijne motoriek, oog voor detail en kritisch denken. Met fijne motoriek en oog voor detail kunt u problemen met kleine stukjes aanpakken. Kritisch denken helpt bij het ontwerpen van oplossingen voor dergelijke problemen.

Collegegeld varieert tussen universiteiten en opleidingen. Om de kosten van je opleiding te bepalen, moet je weten wat voor soort schoolgeld je hebt. Het is ook nuttig om de kosten van een boek te onderzoeken en te beslissen of u online zult verhuizen, pendelen of les zult volgen.

Met een bachelor diploma in transportontwerp, kun je op zoek naar een carrière in veel verschillende facetten van transport. Aan de technische kant kun je solliciteren naar een functie als ontwerper van auto's, fietsen, jachten of andere voertuigen. Het plannen van transportroutes, zoals een civiel-ingenieur doet, is een andere carrière die je kunt nastreven. Kijken naar de toekomst kan een baan betekenen als een bedrijfsinnovator of onderzoeker die helpt voertuigen om te bouwen naar nieuwe brandstofbronnen.

Omdat transportbehoeften universeel zijn, kan dit onderwerp bijna overal ter wereld worden bestudeerd. Beperk uw zoektocht door te kiezen voor één soort vervoer om te studeren en op zoek te gaan naar scholen die op dat gebied uitblinken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Turijn, Italië

De transportontwerper is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen van het primaire vervoermiddel en in staat is om een aantal verschillende soorten voertuigen te ... +

De transportontwerper is een professional die zich bezighoudt met het ontwerpen van het primaire vervoermiddel en in staat is om een aantal verschillende soorten voertuigen te ontwerpen, zoals motorfietsen, jachten en mobiliteitssystemen. De Transportation Designer is in staat om aspecten van stijl, techniek, aerodynamica, haalbaarheid van productie en ergonomie met elkaar te verzoenen. Dit soort ontwerpers moet een diepgaand begrip hebben van het product en de functies waar de consument naar op zoek is, om een duidelijk beeld te kunnen hebben van de relatie tussen design en marketing, innovatie en commerciële eisen samen met de maatschappelijke trend en de economische achtergrond waarin hij opereert. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
okt 2022
15 sep 2022
Campus