BACHELORSTUDIES

BA Programma in de Verenigde Fayette in de Verenigde Staten 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Fayette, Alabama is een kleine stad die gastheer speelt voor iets meer dan 4000 inwoners. Het herbergt een aantal grote bedrijven die de algehele economie van de stad te stimuleren. Naast het feit dat de thuisbasis van een community college, zijn er verschillende universiteiten binnen de grotere staat regio.

BA's in de Verenigde Fayette in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Bachelor in Software Engineering

Upper Iowa University
BA
aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Software Engineering (SE) houdt zich bezig met het ontwikkelen en onderhouden van softwaresystemen die zich betrouwbaar en efficiƫnt gedragen, betaalbaar zijn om te ontwikkele ...

Lees meer