1884 BA Opleidingen in Verenigde Staten for 2024

BA Opleidingen in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Behaal uw BS in Agribusiness Management-graad online bij de Southwest Minnesota State University om u voor te bereiden op succes in de landbouw- en bedrijfssectoren. De major omvat 20 cursussen in marketing, boekhouding en meer, samen met een concentratie op het gebied van landbouwfinanciering. Dit programma, ondersteund door de Mustang Promise, voorziet je van vaardigheden voor functies in de verkoop van agrochemische producten, boerderijmanagement en andere sectoren na je afstuderen. Volg de lessen volledig online en eindig binnen 2 tot 4 jaar. Kom meer te weten!

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Start je carrière in de menselijke dienstverlening. De online BA in psychologie van Rivier University geeft je een diepgaand inzicht in de wetenschappelijke studie van geïndividualiseerd en maatschappelijk menselijk gedrag. Het biedt ook een traject voor stoornissen in het gebruik van middelen om een gediplomeerd alcohol- en drugsconsulent (LADC) te worden.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Begin je carrière in de menselijke dienstverlening met de online BA in Human Services Counseling van East Central University. Kies een concentratie in Veroudering, Counseling, Rehabilitatie of Diensten voor Doven en werk op verschillende gebieden, waaronder gezinsondersteuning, zorgfaciliteiten, gevangenissystemen en meer. Afgestudeerd in 2-4 jaar.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online bachelor Engels van King University is bedoeld voor mensen die een loopbaan in het secundair onderwijs volgen; je zult echter vaardigheden ontwikkelen die van toepassing zijn op veel industrieën. Oefen leiderschap, communicatie, analyse en probleemoplossing om te werken in redactie, freelance schrijven, bibliotheekwetenschap, uitgeverij, public relations, overheidsdiensten en meer.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Word een medelevende en competente agent van verandering met een online BA in Criminologie van Carlow University. Afgestudeerden komen voort uit het criminologieprogramma van Carlow, voorbereid met de fundamentele kennis van het strafrechtsysteem en een cruciaal begrip van hoe trauma en geestelijke gezondheid van invloed kunnen zijn op crimineel gedrag. Ons flexibele, 100 procent online programma kan in slechts drie jaar worden afgerond. Studenten studeren af, voorbereid op een breed scala aan carrières in de criminologie of graduate study.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontworpen door docenten en medewerkers die verschillende onderwerpen vertegenwoordigen, biedt de online Bachelor of Arts in Professional Leadership and Ethics van Methodist University je een interdisciplinair perspectief om je carrière vooruit te helpen. Het curriculum richt zich op "3 C's": samenwerking (interpersoonlijke communicatie en ontwerp), contextualisering (onderzoek en analyse) en bijdrage (toepassing en beroepspraktijk).

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het online bachelorprogramma psychologie van Aurora University behandelt de geest en het menselijk gedrag vanuit een ontwikkelingsperspectief gedurende de hele levensduur, met onderwerpen als zowel abnormaal als normaal gedrag, persoonlijkheidsontwikkeling, motivatie, de culturele omgeving en interactie met anderen.Met deze flexibele graad kunnen studenten hun leerproces aanpassen en een dubbele major nastreven.Afgestudeerden worden voorbereid op een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden of om hun studie voort te zetten via een graduate programma.

    • Gainesville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Lisle, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Benedictine University's volledig online Bachelor of Arts in Management-opleiding biedt u een holistisch begrip van bedrijfsbeheer door verschillende belangrijke bedrijfsfuncties te verkennen om u te helpen een efficiënte en effectieve leider te worden in het complexe hedendaagse organisatielandschap.

    • Lexington, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 semesters

    Afstand leren

    Engels

    Het CSWE-geaccrediteerde, online Bachelor of Arts in Social Work (BASW) -programma bereidt studenten voor op de arbeidsmarkt in een breed scala van loopbanen binnen de helpende beroepen, waaronder als maatschappelijk werker die in aanmerking komt voor een vergunning.

    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Full time

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Online USA

    Full time

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontvang de ondersteuning die je nodig hebt om je bachelordiploma online af te ronden met CSP Global's BA in General Studies. Dit programma accepteert maximaal 90 overdrachtskredieten en biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je studie af te ronden zonder je leven op pauze te zetten – allemaal van de meest betaalbare privéschool in de Twin Cities.

    • Heidelberg, Duitsland
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Politieke en economische problemen overschrijden vaak nationale grenzen en omvatten wetenschappelijke, technologische, culturele en humanitaire problemen. Het Schiller-programma in Internationale Betrekkingen en Diplomatie bereidt studenten voor op een loopbaan bij de overheid, in internationale organisaties, de wet, het bedrijfsleven, de journalistiek of op een vervolgstudie in de politicologie en aanverwante gebieden.

    • Davenport, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Of het nu uw doel is om een ​​klein bedrijf te starten, een winkelketen te beheren of teams te leiden binnen een multinationaal Fortune 500-bedrijf, St. Ambrose heeft een programma om u te helpen uw doelen te bereiken.

    • Corvallis, Verenigde Staten

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    International Direct wordt gelanceerd in de herfst van 2020 en biedt ondersteuning en diensten aan internationale studenten die op zoek zijn naar een diploma in de eerste termijn van hun bachelordiploma. Van het ontvangen van informatie voor vertrek tot een gastvrije ophaalservice van de luchthaven in de VS en een kant-en-klare kamer op de campus, studenten hebben de volledige eerstejaarservaring van hun academische major in het college waar ze studeren. International Direct biedt studenten een veilige plek om te landen in de VS, wat zorgt voor succes als ze zich aanpassen aan het universitaire leven in het buitenland.