BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Veiligheidsmanagement in Duitsland

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Studenten die er belang bij hebben mensen veilig te houden in hun dagelijks leven, kunnen merken dat ze goed passen in het veiligheidsbeheer. Deze wereldwijde programma's hebben betrekking op het veilig houden van mensen op hun werkplek, waar zij zo veel van hun tijd doorbrengen.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

BA in Veiligheidsmanagement in Duitsland

1 Resultaten in Veiligheidsmanagement, Duitsland Filter

Security management (Bachelor of Arts) - part time

NBS Northern Business School
BA
<
Deeltijd
<
8 semesters
Duits
Campus

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security.

Lees meer