BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Veiligheidsmanagement 2020/2021

Een Bachelor of Arts (BA) is een populaire undergraduate-aanduiding aangeboden in disciplines zoals de sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, kunst en rechten. Het duurt vaak drie tot vijf jaar om te voltooien en wordt aangeboden aan universiteiten over de hele wereld.

Sommigen zullen zich afvragen, "wat is een BA in veiligheidsmanagement?" Dit curriculum is bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het implementeren en beheren van veiligheid op de werkplek. Elk programma verschilt enigszins in focus, maar een aantal veelvoorkomende onderwerpen omvatten doorgaans gevaren voor de industrie, werknemerswelzijn, veiligheidsaudits en milieupraktijken. Sommige klassen kunnen waarden en ethiek, micro-economie, onderzoek van ongevallen, industriële toxicologie en ergonomie omvatten. Geleerden kunnen zich mogelijk ook specialiseren in gebieden als luchtvaartveiligheid, noodbeheer, bouwveiligheid en beheer van de bedrijfsveiligheid.

Een van de vaardigheden die geleerden ontwikkelen door deze graad na te streven, is het vermogen om problemen op te lossen. Andere vaardigheden zijn analytische en technische vaardigheden die hun carrièremogelijkheden kunnen uitbreiden.

Collegegeld is slechts een aspect van de kosten dat studenten moeten overwegen bij het beslissen welke school te bezoeken. De kosten van levensonderhoud en programma-gerelateerde vergoedingen moeten ook in de vergelijking worden meegenomen. Onderzoek naar internationale scholen of online programma's kan geïnteresseerde personen extra opties bieden als de financiën een probleem vormen.

De afgestudeerden in beheer van afgestudeerde kennis en vaardigheden bezitten kwalificeren ze voor een aantal verschillende loopbanen. Enkele veelvoorkomende loopbaantrajecten kunnen veiligheidsmanager, milieugezondheid en -veiligheidsdirecteur, manager voor gezondheidsveiligheid, veiligheidsingenieur, gezondheids- en veiligheidsmedewerker, veiligheidsinspecteur, veiligheidstechnicus en veiligheidsspecialist zijn. Werkgevers omvatten die in sectoren zoals productie, productie, constructie, nutsbedrijven, onderwijs, gezondheidszorg, overheid, verzekeringen en petrochemie.

Deze onlinecatalogus is uitgebreid en omvat lokale en internationale programma's, maar ook online, zodat studenten snel aan hun veiligheidsmanagementopleiding kunnen beginnen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Veiligheidsmanagement Filter

Security management (Bachelor of Arts) - part time

NBS Northern Business School
BA
<
Deeltijd
<
8 semesters
Duits
Campus

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security.

Lees meer