Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 BA Opleidingen in Vergelijkende Cultuurstudies 2019/2020

Na hun secundair onderwijs, zullen veel studenten kiezen voor een bachelor's degree na te streven. Dit soort graad duurt meestal vier jaar in beslag en kan afgestudeerden met carrièremogelijkheden eerder niet beschikbaar aan hen, evenals de mogelijkheden voor hogere salarissen en meer mogelijkheden te bieden voor de vooruitgang in hun vakgebied.

Wat is een BA in Vergelijkende Cultuurwetenschappen? Studenten in dit soort programma's kan antropologie, geschiedenis, economie, literatuur, politieke wetenschappen en sociologie te studeren met de bedoeling om een ​​goed begrip van en respect voor de culturele diversiteit te wekken. Terwijl sommige programma's nemen een brede aanpak, onderzoekt culturen over de hele wereld, anderen kunnen een bepaald geografisch gebied, leeftijdsgroep of aspect van de cultuur te benadrukken, zoals de media, het bedrijfsleven of de literatuur. Sommige cursussen omvatten mogelijkheden om te reizen of studie in het buitenland.

Vergelijkende culturele studies studenten leren om diversiteit zien als een troef.In deze weergave worden kunnen zij helpen bedrijven zich aanpassen aan en gedijen in een groot aantal omgevingen. Deelnemers kunnen ook beschikt over uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, die gunstig zijn in zowel de professionele en persoonlijke situaties.

De kosten van een bachelor's degree verschilt van het ene programma naar het andere. Aankomende studenten moeten hun opties te onderzoeken en kiezen dat hun budget en hun doelen past.

Afhankelijk van het accent van het programma, kan afgestudeerden met een bachelor's degree in vergelijkende culturele studies werk in musea, management, media of toerisme vinden. Zij kunnen werken in de non-profit sector pleiten voor onderwijs, vluchtelingen, rechten of mensenrechten van vrouwen. Zij kunnen hun vaardigheden toe te passen op de zakenwereld, als adviseurs, het werken in human resources of bijdragen aan internationale marketing strategieën. Met voortgezet onderwijs, kunnen sommige onderzoekers of hoogleraren worden.

Een diploma in vergelijkende culturele studies zal je voorbereiden om te wonen en te werken over de hele wereld, en de programma's zijn wereldwijd beschikbaar. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Vergelijkende Cultuurstudies

Abraham Lincoln University

De Bachelor of Arts Degree in General Studies bereidt studenten voor entry-level posities in het bedrijfsleven, het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Het programm ... [+]

Online Algemene Studies Hogere Beroepsopleiding

De Bachelor of Arts Degree in General Studies bereidt studenten voor entry-level posities in het bedrijfsleven, het bedrijfsleven en non-profit organisaties. Het programma geeft studenten de mogelijkheid om hun programma om een ​​wezenlijke kern reeks algemene opleidingen te combineren met een nadruk op cursussen in de carrière-gerelateerde gebieden individueel op maat. Studenten kunnen een undergraduate programma dat gemakkelijker kunnen voldoen aan hun academische en persoonlijke ontwikkeling doelen te ontwerpen. Studenten zullen concepten en vaardigheden te leren van een brede basis van vakgebieden aan oplossingen voor hedendaagse problemen. Studenten zullen de kritische vaardigheden die nodig zijn om te integreren en aan te vullen hun individuele interesses, vaardigheden en intellectuele en praktische bezwaren te verwerven.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Deeltijd
8 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
Northern Arizona University

... [+]

Met voortgezet onderwijs, een van deze paden is mogelijk:

curator Universiteit Vereisten

Om een ​​bachelor's degree aan de Northern Arizona University ontvangen, moet u ten minste 120 eenheden van het krediet dat minimaal is voorzien van een grote, de liberale studies eisen, en eisen universiteit zoals hieronder vermeld voltooien.

Alle van de liberale studies, diversiteit, junior-level schrijven en sluitstuk eisen Northern Arizona University. Alle eisen voor uw specifieke studieplan (s). Ten minste 30 eenheden van upper-divisie cursussen, die de overdracht werk kan omvatten. [-]
Verenigde Staten Flagstaff
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

De afdeling biedt een voltijds driejarige bacheloropleiding aan in overeenstemming met de Russische federale standaard en MGIMO-norm voor hoger onderwijs in «taalwetensch ... [+]

Algemene informatie

De afdeling biedt een voltijds driejarige bacheloropleiding aan in overeenstemming met de Russische federale standaard en MGIMO-norm voor hoger onderwijs in «taalwetenschap». De programma-intake is 25 studenten, de lessen beginnen in herfst 2018.

Waar gaat het programma over?

Het programma is bedoeld om toekomstige professionals in Russische cultuur, geschiedenis en regiostudies voor te bereiden die in staat zijn om effectief te communiceren in een interculturele omgeving in de veranderende wereld.

Beginnend met hun studie in het Engels, verwerven studenten geleidelijk een grondige kennis van de Russische taal, die een sleutel wordt tot het uit de eerste hand begrijpen van de cultuur en waarden van het land.... [-]

Rusland Odintsovo Italië Macerata Verenigd Koninkrijk Sint Andrews Frankrijk Nancy Spanje Marbella Milaan Verenigde Staten Monterey Parijs Rome Reading Zwitserland Genève  + 14 Meer
September 2019
Engels,Russisch
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands