$close

Filters

Resultaten weergeven

BA Programma in Verkoop 2022

Voor velen, het verdienen van een Bachelor of Arts is de eerste stap in de richting van een nieuwe carrière. Hoger onderwijs is een van de beste manieren om hoger winstpotentieel evenals opwaartse mobiliteit te garanderen. Het verdienen van een BA kan een moeilijke taak zijn, maar voor degenen die voor de uitdaging, de voordelen maken het de moeite waard. Wat is een BA in Sales? Deze opleiding… Meer informatie

Voor velen, het verdienen van een Bachelor of Arts is de eerste stap in de richting van een nieuwe carrière. Hoger onderwijs is een van de beste manieren om hoger winstpotentieel evenals opwaartse mobiliteit te garanderen. Het verdienen van een BA kan een moeilijke taak zijn, maar voor degenen die voor de uitdaging, de voordelen maken het de moeite waard.

Wat is een BA in Sales? Deze opleiding is bedoeld voor studenten met een interesse in het bedrijfsleven en marketing. Doorgaans duurt vier jaar, een omzet graad omvat een breed scala aan cursussen om een ​​goed afgeronde opleiding voor afgestudeerden, waaronder financiën, logistiek, economie of ondernemingsrecht bieden. Studenten leren ook de ins en outs van de succesvolle verkoop van strategieën, het opzetten zich voor succes na afloop van het programma en het invoeren van de beroepsbevolking.

Veel studenten kiezen voor een sales mate te wijten aan een belang in het opbouwen van een klein bedrijf uit te oefenen.De tijdens deze opleiding verworven vaardigheden kan helpen met de uitdagingen die afkomstig zijn van het starten van een nieuw bedrijf. Organisatie, communicatie en een diep inzicht in de financiële wereld kan worden verkregen uit dit programma.

De kosten van het verdienen van een bachelor 's graad varieert sterk gebaseerd op een instelling ' s locatie als programma-eisen. Met het oog op de meest up-to-date collegegeld informatie te verkrijgen, is het het beste contact opnemen met de opnames kantoor van een gekozen universiteit.

Afgestudeerden van de verkoop van BA-programma's kunnen genieten van een loopbaan in veel verschillende gebieden, waaronder marketing, management en retail. Sommige mensen met een omzet graden worden hun eigen bazen, terwijl anderen omhoog in bestuurlijke functies binnen grote ondernemingen, die als account managers, sales planners of vertegenwoordigers. Een bachelor 's graad kan ook dienen als een opstapje op weg naar het voortgezet onderwijs, met inbegrip van master ' s en doctoraal graden.

Dankzij de huidige 's vooruitgang in de technologie, het verdienen van een graad is makkelijker dan ooit tevoren, vooral voor degenen zonder toegang tot een gunstig gelegen instelling voor hoger onderwijs. Het starten van een online programma is eenvoudig, gewoon zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University College Lillebælt / UCL University College
Odense, Denemarken +3 Meer

Stel, je hebt genoten van het Marketing Management-programma en je wilt graag verder gaan met je bedrijfskunde. Dan is de 1½-jarige Top-Up Bachelor International Sales and Mar ... +

Stel, je hebt genoten van het Marketing Management-programma en je wilt graag verder gaan met je bedrijfskunde. Dan is de 1½-jarige Top-Up Bachelor International Sales and Marketing een fantastische kans voor jou! -
BA
Voltijds
Engels, Deens
Campus