Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 Bachelors of Arts (BA's) in Visagie 2019

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate programma dat in een aantal verschillende gebieden kan worden voortgezet. Afgestudeerden kunnen ook streven naar een carrière of doorgaan met hun opleiding naar een master of doctoraat te verdienen.

Je kunt je afvragen, wat is een BA in cosmetica? Dit programma is bedoeld voor diegenen die willen vaardigheden met betrekking tot schoonheidsbehandelingen bouwen. Niet alleen zullen de studenten bouwen op hun verfraaiing talenten, maar veel programma's bieden ook lessen in het bedrijfsleven, zoals de menselijke relaties, communicatie en marketing. Na het afstuderen, zullen mensen meestal weten hoe ze de nieuwste technologieën gebruiken om het lichaam en de huid gebreken te elimineren, te onderhouden gezond lichaam en gezichtshuid, en markeer aantrekkelijke functies.

Studenten die dit programma voordeel voort te zetten in een verscheidenheid van manieren. Schoonheid en gezondheid van de huid zal altijd een prioriteit voor veel mensen, zodat de arbeidsmarkt gunstig zou moeten zijn.In een BA-programma, worden de studenten ook kennis met business principles, die zorgt voor veel meer carrièremogelijkheden.

De financiële vereisten in verband met het verdienen van een diploma in cosmetica zal variëren van de ene plaats naar de andere. Factoren omvatten de locatie van de school en de lengte van het programma. Personen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van deze opleiding pad moeten scholen onderzoeken en bel ze direct te zien of het collegegeld en vergoedingen overeenkomen met hun budget.

Na het afstuderen, zullen de studenten hebben voldoende vaardigheden die hen voor te bereiden op het werk in schoonheidssalons, esthetische cosmetische klinieken, een verscheidenheid aan organisaties in de beauty-industrie, en de foto en film studies. Personen die willen de huid dieper te verkennen zou willen hun opleiding voort te zetten om te werken in de dermatologie of aanverwante industrie. Veel afgestudeerden open te stellen hun eigen salons of particuliere bedrijven om zelfstandig te werken.

Begin met het onderzoeken en vergelijken van de scholen door het gebruik van onze uitgebreide online database. Vanaf nu zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Visagie

Canadian Mennonite University

Kan zingen "Dit weinig licht van mijn" echt helpen iemand opnieuw leren om te spreken, nadat hij in het hoofd geschoten door middel van het gebied van Broca? Hoe kan muzi ... [+]

Kan zingen "Dit weinig licht van mijn" echt helpen iemand opnieuw leren om te spreken, nadat hij in het hoofd geschoten door middel van het gebied van Broca? Hoe kan muziek-based interventies te verbeteren functioneren en de kwaliteit van leven van Alzheimer patiënten? Zou muziek een levensvatbaar alternatief voor geneesmiddelen of andere vormen van therapie bij de behandeling van stemmingsstoornissen? Hoe werkt muziek invloed op de ontwikkeling van kinderen?

Als een van deze vragen u interesseren, overwegen inschrijven in muziektherapie programma CMU's, geaccrediteerd door de Canadese Vereniging voor Muziektherapie (CAMT).

Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de muziek therapie. Muziek therapeuten gebruik van muziek in een vaardige, systematische manier om positieve veranderingen in de mentale, fysieke, emotionele of spirituele functioneren van individuen en groepen te bevorderen. Werkgelegenheid voor muziek therapeuten bestaan ​​in de geestelijke gezondheidszorg, verpleeghuizen, ziekenhuizen, scholen, groepswoningen, en vele andere instellingen. Als goed, veel muziek therapeuten ontwikkelen van hun eigen praktijken. Muziektherapeuten verwachting volbracht en veelzijdige musici met een stevige verankering in de studie van normale en abnormale ontwikkeling van de mens naast hun muziektherapie vaardigheden. Boven en buiten de vaardigheden en technieken van muziektherapie, studenten aan de CMU inzicht te krijgen in spiritualiteit, ethiek, en begeleiding, van onschatbare waarde voor een carrière in elke zorg beroep.... [-]

Canada Winnipeg
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Somerset College

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met r ... [+]

Cursus Beschrijving

Wilt u een professionele make-up artist te zijn, werken in plaatsen als Engels Nationale Opera en theaters op West End, of de BBC en ITV, en op grote filmproducties met regisseurs als Steven Spielberg, Tim Burton en Danny Boyle?

Dat is precies wat onze afgestudeerden zijn gegaan om te bereiken, en met deze cursus onder je riem, is de kans voor u om dit voorbeeld te volgen.

Dit unieke programma geeft je:

Een grondige kennis van de media make-up industrie. Inzicht in de rol van de make-up artiesten in relatie tot het podium, tv en film, mode redactionele en promotionele scheuten. De vaardigheden en creatieve flair aan make-up gebruiken om emoties te uiten, te transformeren gezichten en portretteren karakter. De technische en artistieke vaardigheden voor complete make-up transformaties. Het onderzoek vaardigheden die nodig zijn om de kwaliteit en nauwkeurigheid van karakter uitbeelding waarborgen. Vaardigheden in de kunst van haar werk, karakter ontwikkeling, body painting, pruik (wig-making) en protheses. Een uitgebreide portfolio van het werk aan potentiële werkgevers te laten zien. De mogelijkheid om te leren op de werkplek en live-projecten uit te voeren in de media wereld. Onderwijzen en beoordelen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Taunton
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkri ... [+]

Wat is de Make-up Artistry & Effecten (pad Special Effects en Mode en Media pathway) cursus over?

Het programma is ontworpen om studenten die met succes de fundering graad, of een soortgelijke cursus in make-up, de mogelijkheid om de toekenning van een graad te verkrijgen hebben afgerond bieden.

De cursus bestaat uit een reeks van core modules ontworpen om verder uit te breiden de belangrijkste vaardigheden, attributen en vooraf technische bekwaamheid in de kunst van het make-up transformatie. Deze modules worden verder aangevuld door mode en media gespecialiseerde modules.

De cursus heeft tot doel de professionele make-up artiesten, die zijn uitgerust met alle vaardigheden aan te passen en te reageren op de uitdagende eisen van de make-up industrie produceren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Augustus 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth

Onze BA (Hons) Make-up voor Media en Performance cursus geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​belangrijke creatieve rol te spelen in performance, mode, film ... [+]

Overzicht

Onze BA (Hons) Make-up voor Media en Performance cursus geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​belangrijke creatieve rol te spelen in performance, mode, film of televisie. De visagist is een belangrijk lid van elk productieteam en je werkt samen met studenten die acteren, filmproductie, kostuum en mode bestuderen om 'live' samenwerkingsprojecten te maken.

Je kunt de volledige programmaspecificatie hier downloaden.

Studeren aan de AUB

Lees meer over leren en lesgeven op AUB en wanneer u uw tijdschema hier ontvangtMeer informatie over accommodatieLees meer over het beheren van uw geld als student en lees meer over de cursuskostenNiveau 4 (eerste jaar)... [-]
Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands