Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Arts Opleidingen in Werktuigbouwkunde 2019

De Bachelor of Arts (BA) wordt meestal verdiend door studenten die drie tot vijf jaar van gerichte studie hebben afgerond. Dit undergraduate diploma wordt uitgereikt door meerdere landen over de hele wereld voor vele verschillende soorten programma's. Na het voltooien van het programma, afgestudeerden zijn over het algemeen bereid zijn in verband carrière te gaan of doorgaan met hun opleiding in de uitoefening van verdere graden.

Je zou kunnen vragen: "Wat is een BA in Mechanical Engineering?" Deze specifieke opleiding wordt door individuen die geïnteresseerd zijn in het ontwerp, de ontwikkeling en exploitatie van de verschillende fysieke systemen nagestreefd. De lessen bevatten vaak onderwerp zoals wiskunde, engineering principes, en wetenschappelijke procedures. Onderwerpen omvatten typisch de stroming van materiaal, zoals lucht, en praktische toepassingen van systeemtransacties. Over de hele wereld, de studenten werken door middel van theoretische problemen, computer gesimuleerde experimenten en praktische toepassingen.

De voordelen van deelname aan dit programma onder meer een goed afgeronde voorbereiding voor het bevorderen van een professionele positie. In de huidige wereld van technologie en design, mensen met een bachelor in de machinebouw zijn vaak in hoge vraag.

Universiteiten en andere scholen die deze studie aanbieden bevinden zich over de hele wereld, dus er is grote variatie in de kosten. Aankomende studenten moeten contact opnemen met de opnames kantoren van potentiële scholen om accurate informatie over collegegeld en gerelateerde vergoedingen krijgen.

Mechanische ingenieurs houden een vitale rol in de technische industrie. Afgestudeerden vinden vaak posities in vele aspecten van de industrie, uit de automotive industrie luchtvaart. Job verantwoordelijkheden omvatten taken, zoals het uitvoeren van onderzoek, het toezicht op de werking van de apparatuur, het verifiëren van kwaliteitsborging, en werkt als programma directeuren, fabriek ingenieurs, of mechanische product engineers.Afgestudeerden vinden dat hun diploma is een waardevolle aanwinst omdat ze werkgelegenheid zoeken.

Een carrière in de machinebouw kan zowel uitdagende en lonende, maar om deze vacature te genieten, moet u de eerste graad te verdienen. Voor mensen met een drukke agenda, kan online opties beschikbaar zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Werktuigbouwkunde

Beijing Institute Of Technology

Werktuigbouwkunde aan het BIT, een van de beste onder binnenlandse universiteiten, is een nationaal programma. Dit programma, met mechanica en werktuigbouw als de hoofdva ... [+]

BA in Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde aan het BIT, een van de beste onder binnenlandse universiteiten, is een nationaal programma.

Dit programma, met mechanica en werktuigbouw als de hoofdvakken, bereidt studenten voor op basistheorie en professionele kennis in werktuigbouwkunde en industriële engineering samen met wetenschappelijke denkmethodes en het vermogen om te gaan met wetenschappelijke en technologische problemen.

Afgestudeerden zijn voornamelijk bezig met de productie en digitale ontwikkeling van mechatronische producten en het ontwerp, de planning en de werking tijdens de productie van mechatronische producten op het gebied van werktuigbouw en automatisering.... [-]

China Peking
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands