BACHELORSTUDIES

5 Bachelors of Arts (BA's) in Zakelijk Engels 2020

Onder niet-gegradueerde programma's voor hoger onderwijs, vertegenwoordigt een Bachelor of Arts een bredere basis. Tijdens dit ongeveer vierjarige programma volgen studenten niet alleen cursussen over een major naar keuze, maar richten ze zich ook op aanvullende studies in humaniora, kunst en taal.

Wat is een BA in zakelijk Engels? Ontworpen met het oog op internationaal zakendoen, traint dit programma studenten in effectieve communicatie in het Engels, zodat ze kunnen optreden op de wereldmarkt. Dit omvat meestal spreken, luisteren, lezen en schrijven in het Engels. Het materiaal richt zich over het algemeen op de context van internationale zaken en houdt ook in dat gebruik wordt gemaakt van passende communicatiestrategieën. Afhankelijk van het programma kunnen studenten hun studie culmineren in een stage om hun vaardigheden in een praktische omgeving volledig te ontwikkelen.

Door het verdienen van een BA in zakelijk Engels, kunnen studenten vaardigheden voor mondelinge en schriftelijke communicatie in het Engels opbouwen en verbeteren. Veel vaardigheden die zijn opgedaan om in het bedrijfsleven te werken, zijn ook elders nuttig: besluitvorming, samenwerking binnen groepen en grotere organisaties, verbeterde rekenvaardigheid en zelfmotivatie zijn enkele voorbeelden.

Afhankelijk van de school die het programma host, kan een BA in Business English variëren in kosten. Dit omvat niet alleen het studiegeld, maar ook bijvoorbeeld de kosten voor diegenen die in het buitenland studeren. Voordat u gaat solliciteren, moet u onderzoeken en details verzamelen.

Een BA in Business English doorkruist taalstudies en bedrijfsopleidingen, dus afgestudeerden zoeken vaak naar een loopbaan waar ze beiden solliciteren. Typisch betekent dit dat je naar het buitenland reist als vertegenwoordiger voor je bedrijf; adverterende leidinggevenden en PR-functionarissen kunnen met partners in andere landen afspreken om de verkoop in het buitenland te beoordelen, en een afgestudeerde kan zich in deze functie bevinden of als vertaler begeleiden. Ambassadeurs in overheidssectoren kunnen op dezelfde manier profiteren van deze ervaring, en zelfs Engelse leraren kunnen van deze achtergrond komen.

Internationale hogescholen hebben vaak programma's om een ​​BA in Business English te behalen gezien de meertaligheid van de taal op de wereldmarkt. Hoewel stages en soortgelijk werk campusstudie noodzakelijk maken, zijn er nog steeds online-opties te vinden. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Zakelijk Engels Filter

Bachelor of Arts in het Engels voor Zakelijke Communicatie

Asian University Thailand
BA
jun 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Gedurende de vier jaar durende programma, zal een scala aan vaardigheden op basis van algemene thema's worden behandeld in om veelzijdige afgestudeerden te ontwikkelen als ...

Lees meer

Bachelor of Arts in het Engels voor zakelijke communicatie (IBEC)

Dhurakij Pundit University's International College
BA
jun 2020
<
Voltijds
Campus

Een programma voor diegenen die aan de bevoegde communicators in het Engels te worden, terwijl het krijgen van een aarding in Business kennis.

Lees meer

BA Engels en internationaal zakendoen

西交利物浦大学
BA
01 sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
15 jul 2020
Engels
Campus

Het interdisciplinaire BA English and International Business-programma combineert de vakken Engelse taal en internationaal zakendoen 50-50 met als doel afgestudeerden te produ ...

Lees meer

Bachelor of Arts in het Engels voor zakelijke communicatie

St. Theresa International College
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

We kunnen niet ontkennen dat het Engels is een van de belangrijkste talen voor wereldwijde communicatie. Omdat de officiële taal van de ASEAN-gemeenschap, heeft expertise in h ...

Lees meer

Bachelor of Arts in English - Applied Global Communication

Stamford International University
BA
<
Voltijds
<
42 maanden
Engels
Campus

Engels is de wereldwijde taal van het bedrijfsleven. Sterke Engelse vaardigheden openen deuren naar onbeperkte mogelijkheden en ontsluiten uitgebreide carrièremogelijkheden in ...

Lees meer