close

Filters

Resultaten weergeven

BA Opleidingen in Business Finance 2021

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die over het algemeen wordt beschouwd als de standaard voor het hoger onderwijs zijn. Education bestaat uit een combinatie van algemene vrije kunsten lessen en cursussen met betrekking tot het gekozen pad van de studie. Je kunt je afvragen, wat is een BA in Business Finance? Het is een programma dat de beginselen van financiën en bedrijfskunde, e… Meer informatie

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die over het algemeen wordt beschouwd als de standaard voor het hoger onderwijs zijn. Education bestaat uit een combinatie van algemene vrije kunsten lessen en cursussen met betrekking tot het gekozen pad van de studie.

Je kunt je afvragen, wat is een BA in Business Finance? Het is een programma dat de beginselen van financiën en bedrijfskunde, en bereidt studenten voor op een carrière in verschillende business domeinen. Klassen kunnen business concepten, marketing, financiën theorieën, en de strategie en bedrijfsvoering. Hoewel elk programma zal variëren, kunnen de studenten leren hoe verantwoorde financiële beslissingen op basis van risico's en kansen te maken, te beheren financiële middelen, en te anticiperen op de behoeften van een klant.

Er zijn een aantal voordelen verbonden met het verdienen van een zakelijke financiën graad. De geleerde vaardigheden kan leiden tot een bevredigend en lucratieve carrière, zowel nationaal als in de mondiale markt.Studenten ook leren hoe om verantwoord te bouwen en beheren van hun eigen financiële portefeuille, zodat ze zijn ingesteld voor succes in de toekomst.

De kosten die gemoeid zijn met het verdienen van een bachelor in business finance nogal een beetje variëren van de ene school naar de andere. De locatie en de reputatie van de school en de duur van het programma zijn grote factoren in termen van het collegegeld en andere kosten kunnen ook worden betrokken. Studenten worden aangemoedigd om een ​​beperking van hun pikhouwelen en vervolgens in contact met hen rechtstreeks uit te vinden wat financieel verwachten.

Afgestudeerden met een diploma in de financiering van bedrijven zijn vaak de vraag van werkgevers in een verscheidenheid van industrieën. De werkgelegenheid kan worden gevonden in het bankwezen, verzekeringen, financiële planning, beleggingsdiensten en corporate finance. Afhankelijk van hun belangen, kunnen afgestudeerden kiezen om te werken voor single-eigenaar van bedrijven, middelgrote operaties, of grote Fortune 500 bedrijven.

Heeft geen tijd meer te verspillen het starten van uw bedrijf financiën onderwijs. Nu begin, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Lincoln
Lincoln, Verenigd Koninkrijk

De BA (Hons) Business and Finance-graad in Lincoln heeft als doel studenten uit te rusten met de tools en kennis om te werken in een scala aan zakelijke omgevingen en een bree ... +

De BA (Hons) Business and Finance-graad in Lincoln heeft als doel studenten uit te rusten met de tools en kennis om te werken in een scala aan zakelijke omgevingen en een breed begrip van zaken en financiën te ontwikkelen vanuit een internationaal perspectief. -
BA
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op