72 BA Opleidingen in Zuid-Afrika for 2024

BA Opleidingen in Zuid-Afrika for 2024Filter
    • Stellenbosch, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons unieke academische programma laat onze studenten zich bezighouden met opwindende nieuwe trends in verschillende creatieve disciplines, populaire visuele culturen en geavanceerde ontwerptechnologieën. Ze beginnen met een basisjaar waarin studenten de kans krijgen om al onze visuele disciplines te ervaren: grafisch ontwerp, fotografie, art direction, illustratie en multimedia, voordat ze een belangrijk visueel onderwerp kiezen om door te gaan tot hun derde jaar. Dit zorgt voor een uniek begrip van visuele communicatie en voor onze studenten om hun leerproces echt te ordenen op basis van hun talenten en interesses. We combineren deze praktijk met onderwerpen als marketing, zakelijk leiderschap, discours en visuele studies, om ervoor te zorgen dat onze studenten voorop lopen in een branche die voortdurend in ontwikkeling is. De vijf majors (Applied Illustration, Art Direction, Graphic Design, Multimedia & Photography) richten zich op creatieve en branchegerelateerde praktische kennis en vaardigheden, waarbij de overige drie componenten een vitale context en theorie leveren die onze afgestudeerden onderscheidt op de Zuid-Afrikaanse arbeidsmarkt. .

    • Johannesburg, Zuid-Afrika
    • Cape Town, Zuid-Afrika
    • + 2 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een diploma in media, cultuur en communicatie houdt in dat je de uitdaging aangaat om gelijke tred te houden met de nieuwste trends, technologieën en debatten.Media-, cultuur- en communicatiegraden zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op werk in mediagerelateerde industrieën en hen te trainen in het kritisch analyseren van de manieren waarop de media de wereld weerspiegelen, vertegenwoordigen en beïnvloeden.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Praktische competentie: taalvaardigheid in gekozen talen. Schrijf- en productieve vaardigheden. Vertalen, tolken en tekstbewerkingsvaardigheden. Terminologie en vaardigheden op het gebied van documentbeheer. Onderzoeksvaardigheden in basistaal, tekst en discours. Ondersteunende taal-, tekst- en discours, psycholinguïstische, sociolinguïstische, sociaal-pragmatische, pragma-linguïstische en interculturele competentie. Grondcompetentie: kennis van en inzicht in de theoretische onderbouwing van taalkunde, de gekozen talen en communicatie. Reflectieve competentie: strategische en kritische toepassing van theorie in taalkunde en communicatie met het oog op praktische, academische en professionele situaties.

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Stellenbosch, Zuid-Afrika

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze eenjarige intensieve Honours-graad biedt je de mogelijkheid om een zelfgestuurd geheel van creatief oefenwerk te produceren met als hoofdvak fotografie, illustratie, grafisch ontwerp, multimedia of art direction. Naast Creative Practice omvat je diploma ook Visual Studies en Contextual Studies.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika
    • Cape Town, Zuid-Afrika
    • + 2 more

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    De AFDA Postdoctorale school is gericht op het ontwikkelen van innovatief onderzoek, het bedenken, produceren en distribueren van entertainmentconcepten voor zowel lokale als internationale markten.

    • Cape Town, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Deze graad laat studenten kennismaken met het proces van onafhankelijk kwalitatief onderzoek. Studenten leren hoe ze hun onderzoeksvragen en voorstellen kunnen samenstellen, begrijpen hoe ze een literatuuronderzoek kunnen construeren als basis voor goed, theoretisch onderbouwd onderzoek, trainen in het uitvoeren van etnografisch onderzoek en hoe ze dat onderzoek kunnen schrijven in een essayvorm.

    • Siyabuswa, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de Bachelor of Arts Honours in Geography is om geavanceerde academische en onderzoekstraining in geografie te bieden, die studenten zal uitrusten om door te gaan met een masterdiploma in een van de gestructureerde professionele gebieden van geografie, waaronder: watergerelateerde kwesties, bijvoorbeeld waterbeheerders , waterwetenschappers; Klimatologie en meteorologie; Planningsafdelingen, bijv. In gemeenten; Beleidsontwikkeling; Toeristische industrie en natuurbehoud; Opvoeders en beheerders.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Lyceums Faculteit Geesteswetenschappen loopt voorop met training en opleiding op het gebied van openbare veiligheid. De rol die rampen- en veiligheidsmanagement speelt in de samenleving kan niet worden onderschat.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Ons Peace Studies-programma is bedoeld om afgestudeerden in het veld uit te rusten om de uitdagingen van conflictpreventie, oplossing, vredesopbouw en vredeshandhaving te benaderen op een intellectueel rigoureuze, theoretisch goed gefundeerde en empirisch rijk geïnformeerde.

    • Roodepoort, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    De BA Honours in Theology kan in één jaar worden afgerond, maar strekt zich soms uit over twee of meer jaar. Het programma vereist in totaal 130 studiepunten. Het programma is bedoeld om predikanten, missionarissen en christelijke werkers de kans te geven om postdoctoraal werk te doen met het oog op doorstroom naar een masteropleiding.

    • Randburg, Zuid-Afrika

    Op de campus

    Engels

    Multimedia Design bij GDC houdt zich voornamelijk bezig met interactief ontwerp en bewegende beelden.

    • Sandton, Zuid-Afrika

    Deze graad zal je creatieve geest vormen. Je leert hoe je verschillende technieken en methoden op een probleem kunt toepassen om met een groot idee en uiteindelijk een winnende creatieve oplossing te komen.

    • Cape Town, Zuid-Afrika

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het doel van dit programma is om studenten uit te rusten met een christelijke, interdisciplinaire benadering om echte crises en kansen aan te gaan. Met de nadruk op vakkundige bijbelinterpretatie en theologisch inzicht nemen studenten deel aan een breed scala van contextuele problemen waarmee Zuid-Afrika vandaag wordt geconfronteerd en ontwikkelen ze een integrerende reactie (tekening vanuit psychologische, theologische en sociologische perspectieven). Een gevoel van persoonlijke roeping wordt daarom gevoed, met de nadruk op praktische toepassing.