Filter
Bachelor of Arts
Zweden Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BA Programma in Zweden 2019

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Bachelors of Arts (BA's) in Zweden

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University West

3-jarige bacheloropleiding in de internationale betrekkingen en economie ... [+]

IPPE

Het internationaal programma voor Politiek en Economie (IPPE) is een 3-jarig multidisciplinair Bachelor Degree-programma (180 ECTS) die gericht is op kennis, vaardigheden en inzicht bij te brengen om te werken in een internationale politiek-economische omgeving. IPPE opleidt en biedt theoretische kennis en praktische vaardigheden die geschikt zijn voor politiek-economische georiënteerde beroepen in het openbaar bestuur, organisaties en particuliere bedrijven die op verschillende manieren werken in een internationale omgeving.

&nbsp

Carrière

Met uw internationale IPPE onderwijs, een verscheidenheid van loopbaantrajecten zijn beschikbaar. De arbeidsmarkt bestaat uit de werkgelegenheid in het openbaar bestuur, diplomatieke dienst, de EU of andere nationale en internationale instellingen, alsmede niet-gouvernementele organisaties.Andere mogelijkheden zijn een carrière in de internationale georiënteerde particuliere sector van industrie en handel, zowel binnen als buiten Zweden. ... [-]

Zweden Trollhättan
September 2019
Voltijd
3 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands