close

Filters

Resultaten weergeven

De Bachelor of Arts (BA) is een mate die een schat aan mogelijkheden kan bieden voor afgestudeerden op zoek naar grotere winstpotentieel en geavanceerde carrièremogelijkheden. Er is een divers scala aan carrièremogelijkheden binnen de diverse BA landschap. Wat is een BA in e-business? De snelle groei van het internet in de afgelopen twee decennia heeft zich snel getransformeerd de zakenwereld.… Meer informatie

De Bachelor of Arts (BA) is een mate die een schat aan mogelijkheden kan bieden voor afgestudeerden op zoek naar grotere winstpotentieel en geavanceerde carrièremogelijkheden. Er is een divers scala aan carrièremogelijkheden binnen de diverse BA landschap.

Wat is een BA in e-business? De snelle groei van het internet in de afgelopen twee decennia heeft zich snel getransformeerd de zakenwereld. Online marktplaatsen van Amazon naar eBay hebben ongekende mogelijkheden voor Internet retailers, van bedrijven om gewone mensen de verkoop van hun producten. Afgestudeerden kunnen doorgaans verwachten om cursussen in het bedrijfsleven en technologie, alsmede andere essentiële onderwerpen zoals communicatie en public relations te voltooien. Een BA in e-Business kunnen afgestudeerden de mogelijkheid bieden om bij te dragen tot een boeiende en snel evoluerende sector binnen de wereld van de handel.

Studenten van de e-Business opleidingen vaak krijgen een solide basis in vakken als informatica en het internet.Kernactiviteiten zijn ook een gemeenschappelijke focus van de studie, en afgestudeerden hebben vaak de mogelijkheid om waardevolle expertise te krijgen in de financiële wereld. Deze graad kan de student de mogelijkheid bieden om goed verhandelbare geworden door zijn focus op een cutting-edge en zeer belangrijk gebied binnen de zakenwereld.

De kostprijs is altijd een overweging bij het kiezen van een opleiding. Het beste is om contact op met de specifieke programma's die u interesseren om te weten te komen over essentiële factoren, zoals collegegeld en vergoedingen.

Afgestudeerden van e-business programma's hebben vaak een aantal mogelijkheden te wachten nadat ze de universiteit te verlaten. Veel, zo niet de meeste moderne bedrijven zijn op zoek naar uitbreiding van hun online aanwezigheid. Experts in e-bedrijven hebben de neiging om een ​​natuurlijk voordeel hebben bij het zoeken naar werk als business consultants, corporate medewerkers en technologische adviseurs. Verder, e-business is vaak een ideale opleiding voor personen die op een dag hun eigen bedrijf te openen.

Als u zich aangetrokken tot het gemak en de belofte van afstandsonderwijs programma's, zijn er veel universiteiten nu het aanbieden van online opties. Als u geïnteresseerd bent in Internet leren zijn, dan kunt u zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
EU Business School
Barcelona , Spanje

Digitalisering in het snel veranderende wereldwijde economische klimaat zorgt voor nieuwe en opwindende opstartmogelijkheden en biedt bestaande bedrijven nieuwe mogelijkheden ... +

Digitalisering in het snel veranderende wereldwijde economische klimaat zorgt voor nieuwe en opwindende opstartmogelijkheden en biedt bestaande bedrijven nieuwe mogelijkheden om relevant te blijven en hun bedrijf te optimaliseren. Via dit programma zullen de innovatieve ondernemers van morgen de vaardigheden, het aanpassingsvermogen en de nieuwsgierigheid ontwikkelen om niet alleen de technologische vooruitgang bij te houden, maar om innovatief te zijn in hun denken en verandering te stimuleren terwijl ze hun loopbaan voortzetten. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
feb 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op