BACHELOR BUSINESS ADMINISTRATION (BBA) BSC (Hons) BUSINESS MANAGEMENT - VK / VS Geaccrediteerd

The International University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BACHELOR BUSINESS ADMINISTRATION (BBA) BSC (Hons) BUSINESS MANAGEMENT - VK / VS Geaccrediteerd

The International University in Geneva

BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION (BBA) / BSC (Hons) BEDRIJFSBEHEER

Verdien 2 graden in 3 jaar en bereid je voor op een echt wereldwijde opleiding bij "de meest internationale instelling op universitair niveau van Zwitserland" (International Herald Tribune) met BRITISH en AMERICAN ACCREDITATION. Een internationale carrière nastreven in internationale bedrijven, multinationals, familiebedrijven, private banking, overheden en internationale organisaties! Studenten die geslaagd zijn voor het eindexamen, krijgen TWO DEGRE - de IUG Bachelor of Business Administration en de Plymouth University BSc (Hons) Business Management.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN DE BACHELOR VAN ZAKELIJKE ADMINISTRATIE

 • Leren in een dynamische omgeving in Zwitserland met een multicultureel studenteninstituut en een faculteit van de academische wereld en internationale bedrijven
 • Het bieden van kennis en vaardigheden die van vitaal belang zijn voor wereldwijde zaken vandaag
 • Verkenning van zakelijke trends en problemen van marketing tot juridische aspecten
 • Een overzicht krijgen van de theorieën van de belangrijkste bedrijven in combinatie met praktische onderhandelings- en communicatievaardigheden voor de moderne internationale werkplek.

PROFIEL


De Bachelor of Business Administration (BBA) is bedoeld voor middelbare school afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een loopbaan in de mondiale business. Het BBA- programma omvat alle belangrijke aspecten van bedrijfsbeheer: financiën, boekhouding, economie, management, marketing, human resources, organisatiegedrag en bedrijfsstrategie. Het academische curriculum omvat bezoeken aan grote internationale bedrijven in Genève .

BBA PROGRAMMA DETAILS

Kalender:


Het BBA-programma kent drie begindata: september, januari en april.

Inhoud:


Studenten die zijn ingeschreven voor de Bachelor of Business Administration kunnen keuzevakken selecteren uit een van de volgende zes keuzevakken om een ​​minor (twee vakken) of Major (drie cursussen) te voltooien als onderdeel van hun gekozen opleiding: marketing en internationale handel, internationale betrekkingen, media en communicatie, financiën en boekhouding, algemeen management, luxebeheer. De BBA bestaat uit 43 cursussen die gedurende 3 jaar op voltijdbasis worden gevolgd.

Faculteit:


De Bachelor of Business Administration- programma is gebaseerd op de rijkdom van de internationale knowhow en middelen van haar faculteit, een bezoek aan sprekers en onderzoekers.

Studie in Zwitserland:


Genève behoort tot een selecte groep van echt 'internationale' steden van de wereld, waardoor het een ideale plek is om internationaal management te studeren.EEN INTERNATIONAAL NETWERK


The International University in Geneva heeft een sterk netwerk opgezet, met het ontwikkelen van uitwisselingsprogramma's met 17 universiteiten wereldwijd. Lees meer over ons internationale netwerk.

JOUW LOOPBAAN MET JE BBA


BBA afgestudeerden zijn gegaan naar loopbanen in marketing, management, financiën en bankwezen, project management in multinationals, familiebedrijven, private banking, overheden en internationale organisaties.

Carrière diensten:


The International University in Geneva biedt een loopbaanbegeleidingsdienst om studenten te helpen bij hun carrièrebeslissingen.

BBA TOELATING


Online app.

De Undergraduate-programma's hebben drie begindata: september, januari en april

De universiteit verwelkomt aanvragen van studenten die met succes een middelbaar onderwijs hebben voltooid bij een geaccrediteerde instelling met een minimum cijferpuntgemiddelde van 2,5. Alle aanvragers moeten aantonen dat ze de volwassenheid en persoonlijke vaardigheden hebben om het universitaire onderwijs aan te kunnen.

Toelatingseisen:

Studenten die een aanvraag indienen bij de IUG-bacheloropleidingen moeten het volgende overleggen :

 • Een ingevuld aanvraagformulier met een essay (200 tot 300 woorden over een van de volgende onderwerpen:
  - Beschrijf je grootste prestatie in elk aspect van je leven en de redenen voor dit succes.
  - Selecteer een actueel nationaal of internationaal belang waarvan u denkt dat het invloed zal hebben op de samenleving. Leg uit waarom.
 • Een gewaarmerkte kopie van een middelbare schooldiploma in het Engels
 • Gecertificeerde High School-transcripties in het Engels voor de laatste 3 jaar
 • Een IELTS-score van 6,0 of een minimumscore van 80 (internetgebaseerde test) of 213 (computertest) op de TOEFL-test of een andere equivalente Engelse bekwaamheidstest (CAE uit Cambridge). Een minimum score van 80 (internet-gebaseerde test) of 213 (computer-gebaseerde test) op de TOEFL-test of een andere equivalente Engelse bekwaamheidstest (IELTS of CEA uit Cambridge). Als u de TOEFL-testscore wilt indienen bij The International University in Geneva (IUG), geeft u het institutionele codenummer van de IUG (0130) op wanneer u de test aflegt.
 • Twee pasfoto's
 • Een Curriculum Vitae / CV
 • Een kopie van het paspoort van de student
 • Een niet-restitueerbare aanvraagkosten te betalen in Zwitserse franken CHF 150, - / euro's € 120, - of Amerikaanse dollars USD 140, -
 • Een aanbevelingsbrief van een studieadviseur of schoolambtenaar (hoofd of leraar) in het Engels

BBA TUITIONKOSTEN


Het collegegeld van The International University in Geneva , Zwitserland, is 34.500 CHF voor een Bachelor of Business Administration- bacheloropleiding. De kosten omvatten lesmateriaal, cases en handboeken

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 9, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 17, 2018
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
34,500 CHF
Locations
Zwitserland - Genève
Startdatum: Sept. 17, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 5, 2021
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 18, 2020
Startdatum: Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mar. 31, 2021
Dates
Sept. 17, 2018
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 5, 2021
Jan. 2019
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Dec. 18, 2020
Apr. 2019
Zwitserland - Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Mar. 31, 2021