BBA (Bachelor Of Business Administration) -uk Universiteit

Master Education International- DXB/ SHJ

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA (Bachelor Of Business Administration) -uk Universiteit

Master Education International- DXB/ SHJ

BBA (Bachelors Degree of Business Administration) uitgereikt door ofwel: The University of Northampton of andere Options from UK (University of Sunderland / Anglia Ruskin University) of City Vision University uit Kansas, VS. [12 maanden].
Een kandidaat die Level 5 Diploma in Business Management heeft afgerond, kan kiezen voor alle bovenstaande UK- of VS-universitaire opties om te herladen naar het BBA-programma, hetzij door naar de UK te reizen op de universiteitscampus of ervoor te kiezen om het via Online-modus te voltooien via een universitair leerportaal.

Programma-pad aangeboden door Master Education International
BBA (Bachelor of Business Administration) is een undergraduate programma-ontwerp voor werkende professionals, in de VAE, die kan worden voltooid door het bijwonen van klassen alleen op vrijdag en in een tijdsbestek van 2-2,5 jaar.
Master Education International is een erkend centrum om QALIFI_UK kwalificaties te leveren en is de exclusieve commerciële leverancier van de Degree-route van de City Vision University voor de VAE. Hieronder volgt een overzicht van de mate pad. BBA-graadtraject
Stap 1: Certificaat in Business Management (niveau 4) uitgereikt door QUALIFI- UK * [7-10 maanden) AED9350 totaal collegegeld , te betalen in maandelijkse termijnen van AED850.

Stap 2: Diploma in Business Management (niveau 5) uitgereikt door QUALIFI-UK [7-9 maanden] * [7-10 maanden] - AED9350 totaal collegegeld, te betalen in maandelijkse termijnen van AED850 .

Stap 3: Final Year of BBA (Bachelors of Business Administration) Kandidaat kan ervoor kiezen om te gaan voor herladen met een van de genoemde geaccrediteerde universiteiten:

* QUALIFI - UK wordt door de kwalificatieregelgevers in Engeland en Wales erkend als Awarding Organisation. De toezichthouders zijn het Bureau van de kwalificaties en Examens Regulator (Ofqual) in Engeland en de Welsh regering in Wales. City Vision University is geaccrediteerd en wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Council for Higher Education Accreditation (CHEA) als een landelijk erkend accreditatiebureau. City Vision University is gecertificeerd om te werken als een leverancier van postsecundair onderwijs door de MDHE (Missouri Department of Higher Education). Kredietoverdracht Als u bedenkt dat u misschien al enkele van de leerresultaten van de cursus hebt behaald door middel van eerder geleerd onderwijs, raadpleeg dan uw cursusleider en vraag advies aan de coördinator om uit te zoeken of u een claim kunt indienen voor accreditatie van eerder geleerd onderwijs voor een deel van je opleiding en misschien zelfs rechtstreeks naar het laatste jaar van de BBA / BS-graad in bedrijfskunde . Programma Features

 • Bevorderlijk leeromgeving
 • Ervaren faculteit, expert op hun vakgebied <
 • De toegang tot online systeem dat volledige ondersteuning
 • Compleet Studiemateriaal verstrekt zonder extra kosten
 • Sessions in het weekend (vrijdag Only)
 • De meeste betaalbare tarieven
  • betalen in maandelijkse termijnen
 • Mogelijkheid doorlopende in uit andere landen.

Geschiktheidscriteria Een ideale kandidaat zou met succes hun middelbare school hebben voltooid in een discipel. Kandidaten die geen High School-certificering hebben maar substantiële werkervaring hebben, zullen ook van geval tot geval worden beoordeeld. Registratie-eis

 • Paspoort kopie
 • Foto op paspoortformaat
 • Kopie van academische graad (Hoogste)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 29, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price AED850 per / maand voor Niveau 4 en Niveau 5