BBA (Bachelor Of Business Administration) -uk Universiteit

Master Education International- DXB/ SHJ

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BBA (Bachelor Of Business Administration) -uk Universiteit

Master Education International- DXB/ SHJ

BBA (Hogere Beroepsopleiding of Business Administration), uitgereikt door een van beide: de Universiteit van Northampton of andere opties uit het Verenigd Koninkrijk (de Universiteit van Sunderland / Anglia Ruskin University) of Stad Vision Universiteit van Kansas USA. [12 maanden].
Een kandidaat die Level 5 Diploma heeft voltooid in Business Management kan elk boven Groot-Brittannië of de VS Universiteit opties om top-up van BBA-programma te kiezen, hetzij door te reizen naar het Verenigd Koninkrijk op de campus van de universiteit of kiezen om het te voltooien via Online-modus door middel van de universiteit leerportaal.

Program Path door Master Education International
BBA (Bachelor of Business Administration) is een onder graduate programma ontwerp voor werkende professional, in de VAE, die door het bijwonen van lessen alleen op vrijdag en in een tijdsbestek van 2-2,5 jaar kan worden afgerond.


Master Education International is een erkend centrum voor QALIFI_UK kwalificaties te leveren en is de exclusieve commerciële aanbieder van City Vision University's Degree route voor de VAE. Hieronder volgt een overzicht van de mate pad.

BBA Degree Pathway
Stap 1: Certificate in Business Management (niveau 4) uitgereikt door kwalificaties UK [7-10 maanden)AED9350 totale collegegeld, Te betalen in maandelijkse termijnen van AED850.

Stap 2: Diploma in Business Management (niveau 5), uitgereikt door kwalifi-UK [7-9 maanden]
[7-10 maanden] - AED9350 totale collegegeld, te betalen in termijnen van mothly AED850.

Stap 3: laatste jaar van de BBA (Hogere Beroepsopleiding of Business Administration) kandidaat kan kiezen om te gaan voor de top-up, ofwel met een van de genoemde Erkend universiteiten:

* Kwalifi - UK wordt erkend als een Toekenning Organisatie bij de kwalificatie toezichthouders voor Engeland en Wales. De toezichthouders zijn het Bureau van de kwalificaties en Examens Regulator (Ofqual) in Engeland en de Welsh regering in Wales.

CITY VISION UNIVERSITY is geaccrediteerd en is erkend door de Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Raad voor het Hoger Onderwijs Accreditatie (CHEA) als een nationaal erkende accreditatie bureau. Stad Vision University is gecertificeerd om te opereren als een aanbieder van post-secundair onderwijs door de MDHE (Missouri Ministerie van Hoger Onderwijs).

Overdracht van Credit Als je bedenkt dat je al een deel van de leerresultaten van de cursus door middel van vorige learning kan hebben bereikt, neem dan contact op met uw cursusleider en krijgen advies van de Coördinator om erachter te komen of u een vordering tot erkenning van verworven competenties kan maken voor een deel van uw natuurlijk en misschien zelfs rechtstreeks naar de Laatste jaar van de BBA / BS Degree in Business Administration .

Programma Kenmerken

  • Bevorderlijk leeromgeving
  • Ervaren faculteit, expert in hun vakgebied
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Arabische Emiraten - Sharjah
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price AED850 per / maand voor Niveau 4 en Niveau 5