Lees de Officiële Beschrijving

BBA (Bachelors of Business Administration) uitgereikt door ofwel: The Anglia Ruskin University) of andere Options from UK (The University of Sunderland / University of Northampton) of City Vision University uit Kansas, VS. [12 maanden].
Een kandidaat die Level 5 Diploma in Business Management heeft afgerond, kan kiezen voor alle bovenstaande UK- of VS-universitaire opties om te herladen naar het BBA-programma, hetzij door naar de UK te reizen op de universiteitscampus of ervoor te kiezen om het via Online-modus te voltooien via een universitair leerportaal.


Programma-pad aangeboden door Master Education International
BBA (Bachelor of Business Administration) is een undergraduate programma ontworpen voor werkende professionals in de VAE, die kan worden voltooid door het bijwonen van klassen alleen op vrijdag en in een tijdsbestek van 2-2,5 jaar.
Master Education International is een erkend centrum voor QAULIFI-UK kwalificaties


Stap 2: Diploma in bedrijfsmanagement (niveau 5) uitgereikt door QUALIFI-UK [7-9 maanden] * [7-10 maanden] - totaal collegegeld AED9350, te betalen in maandelijkse termijnen van AED850.

Stap 3: Final Year of BBA (Bachelors of Business Administration) Kandidaat kan ervoor kiezen om te gaan voor herladen met een van de genoemde geaccrediteerde universiteiten:

* QUALIFI - UK wordt door de kwalificatieregelgevers in Engeland en Wales erkend als Awarding Organisation. De toezichthouders zijn het kantoor van de kwalificatie- en examenregulator (Ofqual) in Engeland en de Welsh-regering in Wales. City Vision University is geaccrediteerd en wordt erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs en de Council for Higher Education Accreditation (CHEA) als een landelijk erkend accreditatiebureau. City Vision University is gecertificeerd om te werken als een leverancier van post-secundair onderwijs door de MDHE (Missouri Department of Higher Education). Kredietoverdracht Als u bedenkt dat u misschien al enkele van de leerresultaten van de cursus hebt behaald door voorafgaandelijk leren, neem dan contact op met uw cursusleider en vraag advies aan de coördinator om uit te zoeken of u een claim kunt indienen voor accreditatie van eerder geleerd onderwijs voor een deel van je opleiding en misschien zelfs rechtstreeks naar het laatste jaar van de BBA / BS-graad in bedrijfskunde.

Programmakenmerken

 • Leefbare leeromgeving
 • Ervaren faculteit, expert in hun vakgebied
 • Toegang tot het online systeem biedt volledige ondersteuning
 • Compleet studiemateriaal zonder extra kosten
 • Sessies in weekenden (alleen vrijdag)
 • Meest betaalbare tarieven
  • te betalen in maandelijkse termijnen
 • Optie van een doorlopend programma uit andere landen.

Geschiktheidscriteria

Een ideale kandidaat zou met succes hun middelbare school hebben voltooid in elke discipline. Kandidaten die geen High School-certificering hebben maar substantiële werkervaring hebben, zullen ook van geval tot geval in overweging worden genomen.

Registratievereisten

 • Paspoort kopie
 • Foto op paspoortformaat
 • Kopie van Academische kwalificatie (hoogste)
Opleiding te volgen in:
Engels
Master Education International - Dubai / Sharjah
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
- AED850 per / maand voor niveau 4
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet