BBA (Hons) in Bachelor of Business Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met de Bachelor of Business Administration wordt bijzondere nadruk gelegd op de kennis en analytische vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, met de nadruk op internationaal management en mondiale vraagstukken. Voortbouwend op de kernkennis van zakelijke kwesties, beoogt het programma de persoonlijke ontwikkeling van de student, teamwerk en presentatievaardigheden te verbeteren. Wij geloven dat de echte basis voor management een ervaring is. We zullen u kennis laten maken met managementtheorieën en casestudy's van bedrijven en u de mogelijkheid bieden om aan specifieke managementproblemen te werken. Organisaties moeten concurreren op een wereldwijde markt en hun activiteiten over grenzen en culturen heen.

Waarom Bachelor of Business Administration studeren aan de Dubai Campus van de Heriot-Watt University?

  • Hoogwaardig Brits studieprogramma.
  • Behaal een relevante graad die overeenkomt met de behoeften van de industrie.
  • Ontwikkel en verbeter je vaardigheden.
  • Verder uw carrièreperspectieven.

Cursusinhoud

Eerste jaar

Studenten volgen inleidende cursussen in vier hoofdonderwerpen van accountancy en financiën, economie en management. Daarnaast zullen studenten Business Skills en Critical Writing volgen.

Tweede jaar

De belangrijkste managementgebieden worden nader onderzocht en uitgediept via cursussen Marketing, Human Resource Management, Operations Management, Handelsrecht en Organisatiegedrag. Deze worden aangevuld met kwantitatieve methoden en opties voor accountancy en financiën.

Derde jaar

Naarmate de kennis en vaardigheden van studenten groeien, wordt de nadruk gelegd op internationale kwesties door de studie van strategisch management, projectmanagement en innovatiemanagement. Verdere studies in marketing en accountancy en financiële opties zijn ook beschikbaar.

Vierde jaar

Studenten ontwikkelen hun eigen belangen verder door een bedrijfsgerelateerd proefschrift van hun keuze uit te voeren, ondersteund door studies in internationale en hedendaagse kwesties op relevante marketing-, human resources- en managementgebieden.

Carrière

Wanneer je studeert voor een BBA, kun je carrièremogelijkheden verwachten op de volgende gebieden: human resource management, marketing, sociaal ondernemerschap, retailmanagement, overheidsadministratie, advertentiebeheer, digitale marketing, projectbeheer en contractbeheer.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Lees Minder
Academische stad